Princ George

Pippa opet šarmira – evo što je nosila na nećakovom krštenju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za kraljevsku obitelj danas je radostan dan. Princ George je kršten u krugu najbliže obitelji. No nije se pričalo samo o malom princu...

Veliki je dan za princa Georgea! Njegovi roditelji Kate Middleton i princ William ponosno su nosili svojeg 3-mjesečnog sina, a samo krštenje se dogodilo u krugu obitelji u kraljevskoj kapelici u palači St.James.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

Kate Middleton za posebnu je priliku nosila dizajn svoje omiljene modne kuće Alexander McQueen, a nosila je i šarmantni šeširić čiji dizajn potpisuje Jane Taylor.

I njezina sestra Pippa bila je usklađena za cijeli događaj – nosila je krem kaputić britanske dizajnerica Suzannah u vrijednosti od 750 funti (oko 7,5 tisuća kuna).

>> Pippa Middleton već mjesecima zaručena? Planira se još jedno vjenčanje...

30-godišnja Pipa je stigla u pratnji roditelja i brata Jamesa te bez zaručnika, a prije nego li je počela ceremonija popričalaje s canterburškim nadbiskupom Justinom Welbyjem koji je i krstio malenog Georgea.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene