Kraljevska obitelj

Jedna troši milijune na preuređenje, a druga biciklira za siromašne...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok njezina sestra u Londonu preuređuje stan, ova ljepotica odlučila se vrijeme potrošiti na humanitarnu utrku...

Umorna no oduševljena, Pippa Middleton nije mogla skinuti osmijeh s lica kad je jučer završila biciklističku utrku preko SAD-a.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 2 "čini sve kako bi zaštitio obitelj" Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Tridesetogodišnja Pippa u cilj je stigla negdje oko 3 sata ujutro u gradu Annapolisu u Marylandu, nakon što je biciklom prešla skoro 5000 kilometara tijekom šest i pol dana.

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton, bila je jedina žena u skupini od osam, u kojoj se nalazio i njezin mlađi brat James.

Put su započeli u Kaliforniji u sklopu Race Across America, utrke čiji je cilj proći preko 12 država te skupiti novac za humanitarne udruge, prenosi Daily Mail.

'Izabrala sam posebno udobno sjedalo pa me nije žuljalo.', izjavila je Pippa nakon utrke, te dodala kako ju je bilo strah voziti po noći.

'Naletjeli smo na zmije, tvorove i jelene!', otkrila je Pippa.

Lijepu Britanku na pothvat je nagovorio tri godine mlađi brat James, a iako su imali nekoliko kvarova na putu, srećom nitko nije ozlijeđen.

Pippa i brat su skupljali novac za British Heart Foundation i Michael Matthews Foundation, a prikupili su oko 50.000 kuna.

S druge strane oceana, njezina starija i slavnija sestra Kate Middleton jučer je proslavila 32. rođendan supruga Williama, koji je od kraljice na dar dobio helikopter.

William je iskoristio rođendansko slavlje da izjavi kako mu godina dana koju je uzeo slobodno s posla kako bi obavljao kraljevske dužnosti brzo ističe, te kako se vraća na posao pilota helikoptera hitne pomoći.

Princ William će na ovom poslu zarađivati oko 400.000 kuna godišnje i vjerojatno će se s obitelji preseliti na sjever države u novi dom, što je razljutilo Britance.

Naime, nedavno je na uređenje londonskog stana mladog bračnog para u Kensington Palaceu potrošeno oko 4 milijuna funti novca poreznih obveznika.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene