Jedna je Pink

Fanovi je izvrijeđali i rekli da je - debela? Ovako im je odgovorila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica je za posebnu priliku obukla crnu haljinu, no čini se da nisu svi bili oduševljeni njezinim odabirom.

Pink i njezin dragi Carey Hart bili su gosti na John Wayne 2015 Odyssey Ball koja se ove godine održala u Regent Beverly Wilshire hotelu.

Pogledaj i ovo Pink (Foto: Profimedia) Zaslužila je Ne mari ni za što: Potpuno se opustila u bikiniju, a pokazala je i brojne tetovaže na golom tijelu

Za tu je prigodu slavna pjevačica obukla crnu haljinu, no čini se da nisu svi bili oduševljeni njezinim odabirom. 35-godišnja Pink putem Twittera odlučila je odgovoriti na neugodne komentare na svoj izgled koje je dobila nakon što je objavila fotografije u haljini.

Iako slavna pjevačica obično ne pozira gola, sada je napravila iznimku.

„Mogu razumjeti da su neki od vas zabrinuti za moj izgled i da su neki osjetili potrebu da komentiraju moj izgled. To je bio događaj na kojim sam došla kako bih podržala prijateljicu i doktoricu Maggie DiNome koja je primila nagradu Duke Award za svoj trud i doprinos u izlječenju raka. No, nažalost, moja težina je očito nekima od vas bila važnija od toga. Priznajem da je haljina bolje izgledala kada sam je ja fotografirala kod kuće u kuhinji, ali ja sam se svejedno osjećala lijepom. U stvari, ja se osjećam lijepo. Zato vas lijepo molim da se ne brinete o mojoj težini jer se niti ja ne brinem. Ja sam stvarno u redu, stvarno sam sretna i imam zdravo tijelo. Hvala na brizi“, napisala je Pink na svoj status.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene