ODRASTI VEĆ JEDANPUT

OPAKO JOJ SPUSTIO ''Zar me zezaš? Damo, gdje ti je ponos?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bila je to očita provokacija upućena bivšem zaručniku.

Poznati britanski novinar i televizijski voditelj Piers Morgan obrušio se na pjevačicu Mariah Carey. Kap koja je prelila čašu njezine su fotografije na kojoj ljubi 13 godina mlađeg plesača Bryana Tanaka.

Pogledaj i ovo Mariah Carey i Bryan Tanaka Riskantno! Bujne grudi prekrila je sa samo dva komadića tkanine, pogledu u smjeru dekoltea nije odolio ni 13 godina mlađi dečko!

Pierse je opisao svoje prvo gorko iskustvo s Mariah Carey. Čekao ju je cijeli dan kako bi na playback otpjevala pjesmu za nastup u America's Got Talent u kojem je trebala nastupati kao gošća. Ironija je bila veća što je pustila da čeka i njezin muž, Nick Canon koji je bio domaćin u tom showu.

''Bilo je to nevjerojatno bahato i sebično što je napravila, a nije se udostojila ni ispričati'', kazao je Morgan. ''Mariah ima sjajan glas. Pametna je, prekrasna i zabavna žena, ali u zadnje vrijeme je ne mogu poštediti. Njezin razvod od Nicka u kojem su se djeca ''razvlačila'' po medijima, zatim njezin prekid s milijunašem Jamesom Packerom u kojem su iscurili njihovi detalji oko predbračnog ugovora. Naime, Carey je od Packera tražila 50 milijuna dolara odštete za predbračni ugovor, iako su prekinuli prije vjenčanja. ''Zar me zezaš. Damo, gdje ti je ponos?'', kazao je Morgan za Daily Mail i dodao sljedeće.

''No, ništa me nije moglo pripremiti za horor kad sam ugledao kako se Mariah zabavlja na plaži s plesačem. Zagrljeni u raznim pozama poput ludo zaljubljenih tinejdžera..To je bila tako očita poruka i provokacija upućena Jamesu'', smatra Piers i dodaje '' Odrasti Mariah''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene