007 na filmu

Pierce Brosnan o drugačijoj ulozi Jamesa Bonda: 'Bilo bi to zanimljivo vidjeti'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije pet mjeseci nekadašnji agent 007 Roger Moore kritiziran je na društvenim mrežama zbog rasističkih izjava na temu sljedećeg Bonda.

Budući James Bond mogao bi biti crnac ili homoseksualac, predlaže Pierce Brosnan, jedan od glumaca koji je utjelovio tajnog agenta 007 na filmu.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson - 3 Što mislite? Imamo li novog Jamesa Bonda? O mišićavom ljepotanu šuška se već mjesecima, a od uloge života ga dijeli još samo sitnica!

'Da, zašto ne?', odgovorio je američko-irski glumac časopisu za muškarce Details koji ga je pitao bi li mogao utjeloviti Jamesa Bonda homoseksualca.

'Ne vjerujem da će producentica Jamesa Bonda Barbara Broccoli dopustiti homoseksualnog Bonda za svojeg života. Ali bilo bi to zanimljivo vidjeti', dodao je on.

Da će biti napeto u novom James Bondu potvrđuje i novi video sa snimanja filma

'Počnimo s nekim velikim crnim glumcem koji bi utjelovio Jamesa Bonda. Idris Elba svakako ima fizički izgled, karizmu i stav', dodao je on.

Britanski glumac Idris Elba, poznat po ulogama u seriji Žica i Luther te ulozi Nelsona Mandele, spominjan je kao nasljednik Daniela Craiga koji utjelovljuje britanskog agenta već deset godina.

Prije pet mjeseci nekadašnji agent 007 Roger Moore kritiziran je na društvenim mrežama zbog rasističkih izjava na temu sljedećeg Bonda.

'Iako su Bonda tumačili Škot, Velšanin i Irac, smatram da bi trebao biti pravi Englez', kazao je on za francuski tjednik Paris Match.


Moore, koji je glumio Bonda u sedam filmova od 1973. do 1985., naknadno je objasnio da su njegove riječi loše prevedene.


Po piscu Ianu Flemingu, autoru Bondovih avantura, tajni agent je sin Škota i Švicarke koji je proveo brojne godine izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Siroče od 11. godine, živio je s tetom na jugoistoku Engleske i studirao u Edinburghu, u Škotskoj.

(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene