Miss Universe 2015

Kakav GAF! Pogriješio i okrunio krivu Miss Universe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odabrana je nova Miss Universe svijeta! Ove godine izbor nije prošao bez skandala!

Laskavu titulu ove godine ponijela je Miss Filipina, Pia Wurtzbach, dok je prva pratinja Miss Kolumbije, Ariadna Gutierrez. Druga pratilja je Miss SAD-a. Ipak, ove godine se izbor za Miss Universe istaknuo više gafovima, a manje lijepim ženama.

Pogledaj i ovo Barbara Ljiljak - 3 okupila poznate Hrvate Naša bivša misica u tajnosti priredila raskošnu proslavu koju nisu propustili ni Marko i Iris Livaja!

Mirta zablistala - Hrvatska može biti ponosna!

Najveći gaf večeri priuštio je djevojkama iskusni voditelj Steve Harvey, kada je proglasio pogrešnu dobitnicu. Kakav udarac! Miss Kolumbije tako je pred cijelim svijetom nakratko mislila da je osvojila krunu. Ali, ipak ne! Morala je se odreći kada je Steve shvatio da je pogriješio. Miss Filipina je nakon svega ostala vidno zbunjena, dok je Kolumbijka plakala. Nakon svega, voditelj se putem Twittera ispričao natjecateljicama 'zbog svoje velike greške'.

Seksi Mirta otišla u Vegas: Hoće li dostojno mijenjati Barbaru Ljiljak?

Djevojke iz regije nisu napravile zapaženiji uspjeh, no najgore je prošla Miss Slovenije, Ana Halozan. Naime, djevojka je nakon dolaska u Las Vegas pala u kupaonici i otad se oporavlja od ozlijeda lica. Na kraju joj je prijašnja Miss Universe svijeta, Paulina Vega, predala cvijeće i utješila je na pozornici.

 Mirta Kuštan nije se plasirala u Top 15. Ona je u Las Vegas išla umjesto Barbare Ljiljak. Naime, hrvatska predstavnica slomila je ruku pa ju je mijenjala druga pratilja izbora za Miss Universe Hrvatske. Zgodna Mirta tako je imala svega nekoliko dana da se pripremi za izbor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene