Slavni bubnjar

Prostitutke ga razotkrile: 'Voli grupni seks, ali ne voli prezervative i ne plaća na vrijeme'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osim što je pod istragom zbog navodnog posjedovanja droge i prijetnji ubojstvom, sad su se i prostitutke okomile na slavnog bubnjara!

Bubnjar legendarne grupe AC/DC, Phil Rudd, voli grupni seks, traži prostitutke da ga zovu 'babe', ne voli prezervative, ne plaća na vrijeme i ne voli da se igraju s njegovim psićem- ove su njegove 'kvalitete' otkrile prostitutke magazinu Daily Mail Australia.

Pogledaj i ovo Colin Burgess Potvrdili članovi benda Preminuo je Colin Burgess, prvi bubnjar rock sastava AC/DC

Spomenuti bubnjar trenutno se bori s brojnim optužbama te se jučer pojavio pred novozelandskim sudom zbog optužbe da je naručio ubojstvo dvoje ljudi, no pušten je na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Nekadašnji frontmen ACDC-a Bon Scott posjetio dvije različite žene u istom rodilištu jer su obje bile majke njegove djece

Rudd se i dalje sumnjiči za posjedovanje droge, kao i za prijetnje ubojstvom, a ako se ispostavi da je to točno, mogao bi dobiti sedam godina zatvora.

'Ne bih mu se vratila čak ni da mi platite milijun dolara tjedno', rekla je jedna eskort dama magazinu i dodala: 'Uvijek ima neku djevojku, možda čak i pet njih. On je bolesni gad, koji nastoji održati dobru sliku o sebi.'

Druga prostitutka priznala je da je posjetila bubnjarevu kuću i jahtu nekoliko puta, a provela je noć s njim, no nije bilo spolnog odnosa.

'Provela sam jednu noć s njim. Ja sam zrelija žena, a on me tražio da mu se priključim dok je s drugim djevojkama. Nisam pristala. Ne želim to raditi s drugim ženama, iako je on to tražio od mene. Ne sviđa mi se što ne želi koristiti prezervative, a ja se ne seksam bez njih. S obzirom na broj žena s kojima je sve bio, to bi bilo vrlo riskantno', ispričala je prostitutka.

Čovjek kojeg je Rudd unajmio kao svog vlastitog zaštitara kad se morao nositi s bijesnim prostitutkama kojima nije platio za njihove usluge također je imao nešto za reći o svom šefu. On je Rudda opisao kao 'Hugha Hefnera Taurange' te izjavio da je na prostitutke potrošio toliko novca koliko netko jedva zaradi u godini dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene