Strašno!

"Svi su šokirani": Petra Dugandžić pokradena u Beogradu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda serije "Zlatni dvori" doživjela je veliku neugodnost u Beogradu!

Zvijezda serije "Zlatni dvori", nagrađivana glumica Petra Dugandžić doživjela je veliku neugodnost prilikom boravka u Beogradu. Naime, na svom je Facebooku glumica apelirala i obavijestila javnost da joj je nestao automobil. "Nestao mi je auto u Beogradu!", postavila je Petra na svom Facebooku i profilnoj fotografiji apel. Osim toga, uz objavu je ostavila i kontakt na koji se mogu javiti ljudi koji su automobil eventualno negdje vidjeli.

Pogledaj i ovo showbuzz dobitnica Večernjakove ruže Petra Dugandžić slavi: "Još se tresem. Ovo je ostvarenje mojih snova"

Za Dnevnik.hr otkrila nam je kako se sve dogodilo. "Za sada, nažalost, nema uspjeha. Godinama dolazim autom u Beograd kod prijateljice kojoj sam vjenčana kuma. Nikada nije bilo upitno kako i gdje parkirati niti se išta desilo autima, što mom, što drugih prijatelja iz Zagreba. Parkirali smo u centru u blizini stana, auto smo zadnji put vidjeli jučer navečer, jutros u 8:30 nije ga bilo. Uslijedila je telefonska potraga parking servisa, nakon pola sata neuspješnih poziva otišli smo fizički na policiju. Policija je sve regularno uzela sve podatke i sutra do podne čeka se zapisnik. Ovim putem bih voljela upozoriti Zagrepčane da ako putuju u BIH ili Srbiju, itekako pripaze gdje parkiraju, jer sam danas telefonirajući saznala da ovo nije prvi slučaj krađe automobila zagrebačkih tablica u zadnjih mjesec dana", rekla nam je Petra Dugandžić.

"Preostaje samo čekati, no ne polažemo velike nade u sretan kraj. Doslovno smo danas u nekoliko navrata čuli rečenicu: 'Taj je već izrezan u dijelove.' Osjećaj bespomoćnosti vam ne moram opisivati. No, idemo dalje, neka karma odradi svoje", zaključila je glumica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene