Biti glumac

'Nekad se moraš ljubit - a ne da ti se!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Dugandžić i Stjepan Perić par su u našoj popularnoj seriji 'Stella', a kako vas sutra čeka epizoda u kojoj se oni i vjenčaju, popularni glumci ispričali su nam neke zanimljivosti sa seta.

'Te scene u Stelli ljubavne i romantične, su meni kao i svaka druga scena koju radim jednako teške, nekad ti se ne da smijat ne da ti se plakat pa moraš, pa nekad se moraš ljubit ne da ti se, da ti se pa moraš. Puno smo mi o tome pričali prije scena smo se dogovorili', priča glumica Petra Dugandžić.

Pogledaj i ovo Petra Dugandžić - 1 Iz udobnosti svog doma Naša glumica iznenadila objavom nikad opuštenijih fotografija, a mnogi su pomislili da se odvažila na drastičnu promjenu!

STELLA  Nakon zaruka palo i vjenčanje!

'Baš smo oboje bili profi u tom smislu, ali kad ti je netko simpatičan i drag ovako onda ti nije teško snimat', pohvalio je glumac Stjepan Perić svoju kolegicu.

Petra kaže i kako njezina mama jako voli što napokon igra pozitivku. 'Stalno mio viče kako sam slatka', otkrila je glumica. A u 14. epizodi Stelle čeka nas i Petrin najdraži song.

Ipak prije pjesme, sutra ćemo vidjeti i vjenčanje. 'Super smo to odradili s obzirom da si ti imao ukočena leđa, a ja sam dobila alergiju na očima', sjeća se Petra.

A što će gledatelji naučiti iz Stelle? To da je put do sreće težak, ali ako ne odustaješ vjeruješ u to nešto - da ćeš to i ostvariti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene