Sjajne su!

Urnebesne Petre: Uzvrpoljile se zbog ljubavne situacije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Kraljev i Petra Dugandžić kolegice su, prijateljice, i zvijezde serije "Zlatni dvori". Pogledajte njihov urnebesni i kratki intervju povodom Valentinova.

Zvijezde serije "Zlatni dvori", Petra Dugandžić i Petra Kraljev, zabavne su kolegice, ali i prijateljice. Tijekom intervjua za Dnevnik.hr otkrile su, između ostalog, i kako će provesti današnji dan - Valentinovo. I dok smo za Petru Dugandžić mogli i pretpostaviti da će večeras biti u društvu svog supruga Saše, odgovor Petre Kraljev nas je iznenadio.

Pogledaj i ovo showbuzz Prestižna nominacija Prijateljstvo i punjena paprika: "A što s' ti meni simpatična!"

Dugandžić će dan provesti radno, a iznenađenju za Dan zaljubljenih se nada. "Valentinovo je meni svaki dan s mojim dragim tako da, evo, ovo ću provesti radno, a možda mi dođe neko iznenađenje, Saša", kroz smijeh je Dugandžić poručila svom suprugu.

Petra Kraljev također će raditi na setu "Zlatnih dvora", no Valentinovo joj ionako, kaže, nije važno. "Valentinovo ću provesti radno, a poslije isto radno", kroz smijeh je poručila mlada glumica. No, bez šale objašnjava: "Ne vjerujem u Valentinovo, ni u Novu godinu. Svaki se može voljeti, svaki dan može biti Nova godina, svaki dan može biti novi početak". A tada je uslijedio trenutak koji je Petru pomalo zbunio. Kada smo je upitali ima li nekoga s kim bi slavila Valentinovo, da kojim slučajem slavi, kao iz puške nam je odgovorila: "Da". "Nera" nam je tako otkrila da je zaljubljena, a cijelu situaciju zaključila je salvama smijeha, kojeg uz dvije sjajne dame nimalo ne nedostaje!

Uspješne i zaljubljene, dame su nedavno dobile karijerno priznanje - nominaciju za Večernjakovu ružu. U kategoriji TV glumačkog ostavljenja godine nominirana je Petra Dugandžić, dok je Petra Kraljev nominirana u kategoriji Novog lica godine.

Za ove zabavne djevojke možete glasati na tri načina:

1.) SMS-om na broj 60 085 (treba prvo upisati ključnu riječ RUZA2016, te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasujete. Npr. ako glasujete za kategoriju 1 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi: RUZA2016 12). Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (uključen PDV)

- TV glumačko ostvarenje godine
Petra Dugandžić RUZA2016 32

- Novo lice godine
Petra Kraljev RUZA2016 73

2.) telefonom na broj 065 900 900 (nakon pozivanja treba slijediti govorne upute za glasovanje: prvo se bira broj kategorije za koju se glasuje, a zatim broj osobe). Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV)

3.) kuponom koji će izlaziti u prilogu Večernjeg lista, Ekranu (kupon treba ispuniti traženim podacima i poslati poštom na adresu navedenu na kuponu).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene