Večernjakova ruža

Petra Dugandžić skoro zaplakala: "Dala sam sto posto od sebe"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Dugandžić nominirana je u kategoriji "TV glumačko ostvarenje godine", dok je glumica Petra Kraljev nominirana u kategoriji "Novo lice godine".

Petra Dugandžić gostovala je u showu "Petkom s Petkom". Otkrila je da ju je iznenadilo što gledatelji toliko vole lik Kate, koju je utjelovila u "Zlatnim dvorima". Za ulogu se pripremala, kaže, tako što je puno jela!

Pogledaj i ovo showbuzz Prestižna nominacija Prijateljstvo i punjena paprika: "A što s' ti meni simpatična!"

Dotakla se i teme Večernjakove ruže. "Glumac nikad nije sam, gluma je suigra i bez mojih partnera u scenama nikad ne bih mogla to napraviti", istaknula je Petra Dugandžić. Osim nje, za Večernjakovu ružu nominirana je i Petra Kraljev.

Sreća i iznenađenje zbog nominacije

Djevojke su podjednako počašćene prestižnom nominacijom, a svoje dojmove nedavno su otkrile i u razgovoru za Dnevnik.hr. "Iznenadili ste me, na snimanju sam bila i nisam ni znala da sam nominirana. Zaista sam jako iznenađena, ovo je najljepši mogući kompliment! Za mladu glumicu koja se praktički tek pojavila na sceni, ovo je velika potvrda i priznanje", izjavila je Petra Kraljev.

"Rasplakat ću se od sreće, ovo mi je zaista uljepšalo dan. Ugodno sam se iznenadila i priželjkivala sam ovo, ogromna mi je čast ukazana. Sama nagrada je manje važna, ovo je meni osobno potvrda rada i truda.Dala sam sto posto od sebe za ovu ulogu i drago mi je što je moj trud prepoznat", rekla je Petra Dugandžić.

Za djevojke možete glasati na tri načina:

1.) SMS-om na broj 60 085 (treba prvo upisati ključnu riječ RUZA2016, te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasujete. Npr. ako glasujete za kategoriju 1 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi: RUZA2016 12). Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (uključen PDV)

- TV glumačko ostvarenje godine
Petra Dugandžić RUZA2016 32

- Novo lice godine
Petra Kraljev RUZA2016 73

2.) telefonom na broj 065 900 900 (nakon pozivanja treba slijediti govorne upute za glasovanje: prvo se bira broj kategorije za koju se glasuje, a zatim broj osobe). Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV)

3.) kuponom koji će izlaziti u prilogu Večernjeg lista, Ekranu (kupon treba ispuniti traženim podacima i poslati poštom na adresu navedenu na kuponu).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene