Zgodna Lucija

Zbog uloge se udebljala, a sada uz seksi trenericu objavila rat kilogramima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lucija Baban trenira Petru Dugandžić, koja se odlučila riješiti kilograma nakon što je završeno snimanje serije "Zlatni dvori".

Početkom mjeseca pala je zadnja klapa popularne serije "Zlatni dvori" na Novoj TV, a nakon nje zvijezda serije Petra Dugandžić odlučila se vratiti u staru formu. Zagrepčanka se za ulogu simpatične Kate morala udebljati, a kilograma viška sada se odlučila riješiti. Potrebna je, stoga, velika disciplina pa je "Kata" počela zdravo jesti i redovito trenirati kako bi se vratila u svoju staru formu.

Pogledaj i ovo Katarina Baban - 4 ''Kolegice, mnogo ste zgodni'' Naša glumica iz Slavonije otvorila je sezonu kupaćih kostima: ''Wow, ti si raj za oči i melem za dušu''

Dok Petra zabavlja javnost svojim mukama po treninzima, primijetili su svi da je trenira osobna trenerica Lucija Baban, inače mlađa sestra osječke glumice Katarine Baban. Petra i Katarina su se zbližile tijekom snimanja "Zlatnih dvora" pa ne čudi što je upravo ona "uskočila" Petri i poslala je kod svoje istrenirane sestre.

Osim što trenira, Petra Dugandžić se priprema i za skorašnju dodjelu Večernjakove ruže, za koju je nominirana zahvaljujući sjajnoj interpretaciji Kate u "Zlatnim dvorima". Nominirana je, osim toga, u drugoj kategoriji i njena kolegica Petra Kraljev. Simpatične kolegice i prijateljice nedavno su nam otkrile koliko su se iznenadile i usrećile nominacijom.

Za njih možete glasovati na tri načina:

1.) SMS-om na broj 60 085 (treba prvo upisati ključnu riječ RUZA2016, te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasujete. Npr. ako glasujete za kategoriju 1 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi: RUZA2016 12). Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (uključen PDV)

- TV glumačko ostvarenje godine
Petra Dugandžić RUZA2016 32

- Novo lice godine
Petra Kraljev RUZA2016 73

2.) telefonom na broj 065 900 900 (nakon pozivanja treba slijediti govorne upute za glasovanje: prvo se bira broj kategorije za koju se glasuje, a zatim broj osobe). Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV)

3.) kuponom koji će izlaziti u prilogu Večernjeg lista, Ekranu (kupon treba ispuniti traženim podacima i poslati poštom na adresu navedenu na kuponu).
 

 

Kako ubiti vrijeme na biciklu? #neštisvašt #spetromimetrom

A post shared by Petra Dugandzic (@dugandziceva) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene