Unakazio se

Uvijek se isticao izgledom, ali ono što je napravio od sebe potpuno će vas šokirati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio je velika zvijezda 80-ih, svi su plesali uz njegov mega hit 'You Spin Me Round' (Like A Record), a onda je krenuo putem bez povratka.

Pete Burns bio je pjevač ultra popularne grupe 80-ih 'Dead or Alive' uz čije hitove su svi plesali. Zabava u discu bila je nezamisliva bez njihovih hitova poput 'You Spin Me Round', 'Brand New Lover', Lover Come Back To Me', My Heart Goes Bang'... Pete se uvijek isticao svojim ekscentričnim izgledom, bujnom frizurom i povezom preko oka.

Pogledaj i ovo Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Kakva promjena! Operacije ih deformirale: Pogledajte slavne osobe prije i poslije korekcija!

 

Uz Boy Georga u to je vrijeme bio potpuna suprotnost macho muškarcima. S tonom make upa, ženskastim ponašanjem i vrlo smijelim odjevnim kombinacijama izdvajao se iz mnoštva izgledom sličnih faca sa scene. S pojavom estetske kirurgije, Peteu se otvorio potpuno novi svijet. Krenuo je s manjim zahvatima, a onda je sve izmaklo kontroli.

Muškarci koji su se unakazili plastičnim operacijama

Pete danas ima 55 godina i prije nekoliko mjesec objavio je bankrot jer je potrošio stotine tisuća funti kako bi barem donekle spasio svoje lice potpuno unakaženo plastičnim operacijama. Sve je krenulo po zlu nakon ubrizgavanja nečeg za što je mislio da je silikon u usnice. Došlo je do takvih komplikacija da mu je u jednom trenutku i život bio u opasnosti. Uslijedili su mnogobrojni zahvati kako bi se situacija barem donekle sanirala jer Pete više nije mogao ni jesti na normalan način već je morao primati infuzije. Iako je tužio kirurga i dobio 450 tisuća funti odštete, to mu nije bilo dovoljno. Neuspjelu operaciju okrivio je i za propast karijere. Liječnici upoznati s njegovim slučajem tvrde kako će uvijek imati zdravstvene probleme, jer samo uklanjanje nepoznate supstance trajalo je 18 mjeseci.

Šokirat ćete se kada vidite kako izgleda danas! Uništila se

Iako je prošao pakao, ni u jednom trenutku nije mu palo na pamet prestati s operacijama i konstantno je odlazio 'pod nož'. Doveo se do toga da je postao doslovno neprepoznatljiv. Iako je u vrijeme najveće krize priznao kako je pomišljao na to da si oduzme život, izjavio je kako će nastaviti s operacijama bez obzira na to što mu se lice raspada. Nekada zgodan dečko potpuno se unakazio i doveo u opasnost svoj život. Njegov primjer jedan je od najboljih kako s nekim stvarima uistinu treba biti oprezan.

 

A photo posted by Pete Burns Official (@peteburnsicon) on

 

A photo posted by Pete Burns Official (@peteburnsicon) on

 

A photo posted by Pete Burns Official (@peteburnsicon) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene