Pripreme u tijeku

Maske koje morate pogledati - škicnite iza pozornice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Peta epizoda showa Tvoje lice zvuči poznato donosi nove uzbudljive transformacije i zato nikako ne propustite pogledati u što će se kandidati pretvoriti ovoga puta!

Petica u školi označava odličan uspjeh, a peta epizoda showa Tvoje lice zvuči poznato biti će i više od odličnog. Naših će osam kandidata promijeniti izgled, glas i karakter kako bi što više nalikovali na lik koji im je 'gljiva' zadala u prošloj epizodi.
Renata Sabljak izvest će pjesmu ‘The Final Countdown’ iz 1986. godine.

Pogledaj i ovo Minea Koliko emocija! Pogledajte trenutak kada Minea više nije mogla suspregnuti suze, a nije bila ni jedina: "Sad kad završi ovaj show, ja ću nazvati svoju..."

Prava štreberica - Maja zamolila Romkinju da joj pomogne oko teksta

Neokrunjenog kralja rock ‘n’ rolla Elvisa Presleya na pozornici će utjeloviti Ivan Šarić s pjesmom ‘Jailhouse Rock’, a Dušan Bućan nastupat će s hitom ‘Pump up the jam’ belgijske hip house grupe Technotronic. Eurovizijsku uspješnicu ‘Mangup’ iz 1988. godine grupe Srebrna krila izvest će Maja Šuput, a njezina imenjakinja Maja Posavec bit će Doris Dragović s pjesmom ‘Željo moja’. Ivanu Marić gledat ćemo kao američku pop pjevačicu Christinu Aguileru s pjemsom ‘Lady marmalade’,

Saša Lozar ovog će se puta transformirati u Alicea Coopera, američkog rock glazbenika dok će Luka Bulić na pozornicu stati kao jedna i jedina Severina.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene