Lijepa mama

'Dojenje mi stvara ovisnost'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Španjolska glumica Penelope Cruz progovorila je za magazin Allure o mnogim zanimljivostima iz svojeg života.

Sigurno ste primijetili da poznate glumice Penelope Cruz nema tako često na crvenom tepihu? Ne izbjegava Penelope svjetla reflektora, ona kod kuće uživa u majčinstvu.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

Proglašena najljepšom ženom na svijetu!

Nakon rođenja kćeri, 39-godišnja glumica je za magazin Allure progovorila o majčinstvu i o dojenju svoje djece. Penelope je u srpnju rodila svoje drugo dijete i sada je priznala koliko zapravo uživa u dojenju. Sina je dojila 13 mjeseci, a sada će to isto napraviti i sa kćeri Lunom. Dojenje joj stvara neku vrstu ovisnosti i uživa u tome. 'Teško je kada dođe taj dan kad moram prestati dojiti', izjavila je Penelope.

Osim toga, pričala je i o prijateljstvu sa Salmom Hayek. Dvije glumice dijelile su krevet dok su bile mlade bez djece i kad su mogle dugo spavati. Čak su jedna drugoj nadjenule nadimak 'huevos' što bi značilo 'jaja' - tako su se šalile koliko su lijene.

Iako nije progovorila o svom životu sa suprugom Javierom Bardemom, na naslovnici magazina Allure na njenoj ruci zabljesnuo je dijamantni prsten što je i dovoljan znak da su sretni zajedno.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene