Ne voli vrijeđanja

Pazite što pišete o njemu na društvenim mrežama - Jer, može vas pronaći!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jamie Oliver je jedan od rijetkih koji je krenuo u 'lov' na čovjeka koji ga je brutalno vrijeđao na Twitteru. Priznao je to tijekom intervjua za britanski Daily Mail.

Mnoge slavne osobe mete su uvreda na društvenim mrežama. I dok većina trpi ružne riječi koje im upućuju nepoznate osobe, poznati kuhar Jamie Oliver odlučio je tome stati na kraj.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatan uspjeh Nikada nije pročitao nijednu knjigu, a njegova je najprodavanija!

'Inače ne reagiram na riječi koje su mi upućene putem društvenih mreža, no ovaj čovjek je bio toliko grozan da sam morao nešto poduzeti. Uspio sam tako doznati tko je on, gdje živi i tko su mu roditelji. Čak se ispostavilo da mi je njegov šef odličan prijatelj. Kad sam prikupio sve te podatke i poslao mu ih, odmah me prestao vrijeđati. Čak mi se i ispričao i nahvalio moj rad. Mislim da je naučio lekciju', ispričao je Jamie, svjetsko kulinarsko ime koje izaziva poštovanje i divljenje kod svakog onog koga imalo zanima spremanje hrane.

>> Priznao ovisnost te otkrio recept za dug i sretan život

Podsjećamo, 38-godišnji Britanac, poznat i kao 'goli kuhar', svojim je radom i edukacijom promijenio navike kuhanja kod mnoštva ljudi diljem svijeta. Njegovi recepti, DVD-i i knjige dio su kulinarske knjižnice mnogih gurmana. No, osim svojim kulinarskim talentom, Jamie se može pohvaliti i sretnim, 12-godišnjim brakom, kao i sa čak četvero djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene