9 godina braka

Nakon bolnog razvoda: 'Sada sam puno jača'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna ljepotica odlučila je okončati brak nakon što je saznala da ju suprug vara.

Krajem prošle godine ljepotica Paula Patton odlučila je prekinuti brak sa slavnim pjevačem Robinom Thickeom. U nedavnom je intervjuu Paula otvorila dušu i progovorila o muškarcu koji joj je slomio srce. Ona i Robin upoznali su se u jednom klubu 1991. godine, a u bračnu su luku uplovili 2005. te dobili 4-godišnjeg sina Juliana.

Pogledaj i ovo April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Ne gube vrijeme Jedan od najpoznatijih holivudskih preljubnika čeka drugo dijete s 18 godina mlađom ljepoticom

'Sada sam dobro. Iskreno, bio je pravi izazov preživjeti taj period, dugo je trebalo da neke rane zacijele, ali sam puno naučila o sebi. Sad sam puno jača', rekla je Paula.

Iako samo njih dvoje znaju u čemu je bio pravi problem, kap koja je prelila čašu zasigurno je bilo Robinovo očito flertanje s drugim ženama nakon čega je slavna ljepotica odlučila podnijeti zahtjev za razvod.

Prvi je puta nakon prekida progovorila o njihovoj vezi.

'Iako mi je bilo teško, nisam smjela dopustiti da me tuga preuzme zbog mog sina. On je bio tako pun života i zbog njega sam ustajala iz kreveta. On je taj koji je unio radost u moj život', objašnjava Paula.

Usprkos svemu, Robin nije odustajao i pokušavao je na razne načine vratiti svoju voljenu natrag. Jedan od pokušaja bio je i album 'Paula' koji je bio posvećen upravo njegovoj sada bivšoj supruzi.

'Mi ćemo zauvijek voljeti jedno drugo i biti prijatelji, no obostrano smo odlučili da se sada rastajemo', stajalo je u priopćenju za javnost nakon što su odlučili javno objaviti da se rastaju.

'Naučila sam da se sve događa s razlogom i da treba naučiti biti zahvalan. Lako se koncentrirati na negativne strane, ali treba naučiti živjeti u trenutku i biti zahvalan za ono što sada imamo', zaključuje 39-godišnja glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene