nemilosrdna kritika

Iako prekasno, slavni redatelj ispričao se glumici jer joj je uništio karijeru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Verhoeven: 'Film 'Showgirls' joj je uništio karijeru na sve moguće načine, ni ja nisam bio pošteđen, ali njoj je Hollywood okrenuo leđa'.

Film 'Showgirls' ispunjen seksom i golotinjom bio je prvi visokobuđetni film koji je u Americi zaradio oznaku NC-17. Iako je film zbog atraktivnih djevojaka punio kino dvorane, kritičari su ga prikucali za stup srama. Elizabeth nije dobila marketing kakvom se nadala. To je bio i kraj njenog sna o velikoj filmskoj karijeri i svjetskoj slavi.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogrešan izbor Bila je na pragu slave, ali jedna kriva uloga uništila joj je snove

Elizabeth Berkley postala je predmetom sprdnje, ni jedan ozbiljan redatelj nije želio raditi s njom. Sada, godinama kasnije slavni Paul Verhoeven odlučio se ispričati glumici zbog svega. Iako je film bio i njegov fijasko, Paul potpisuje hitove popout 'Robocop', 'Total Recall', 'Basic Instinct'... pa je njemu Hollywood progledao kroz prste.

Bila je na pragu slave, ali jedna kriva uloga uništila joj je snove

'Ako nekog treba kriviti za njezin neuspjeh onda sam to ja. Mislio sam da sam lik koji je tumačila prikazao na najbolji mogući nači. Ispalo je da sam bio potpuno u krivu', rekao je Paul i objasnio kako je upravo on kriv što ju je nagovori na neke od scena u filmu za koje je smatrao kako objašnjavaju same sebe.

Publika je bila šokirana kada je vidjela scene u kojima Elitabeth vodi ljubav u bazenu, a onima u kojima ima lezbijske odnose da se i ne govori. Redatelj ipak tvrdi kako je glumica bila sretna što je dobila priliku iz teen zvijezde postati ozbiljna glumica, mislila je da će ta uloga od nje napraviti novu Meryl Streep.

Paul priznaje kako nije mogao ni sanjati koliko će kritičari biti nemilosrdni prema mladoj glumici i kako mu ni dan danas nije jasno zašto su je označili kao netalentiranu.

Paul je otkrio i to kako je uloga u stvari bila namjenjena Charlize Theron.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene