Paul Burrell na terapiji

Šokantna priznanja batlera princeze Diane: "Nije bilo ilegalno, bar koliko sam znao"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paul Burrell bio je njena najbliža osoba, brinuo se o njoj, a pomagao joj je i u stvarima koje su bile jako loše. Princeza Diana bila je bulimičarka, a Paul joj je pomagao i s povraćanjem.

Princeza Diana preminula je prije skoro 20 godina, no bol zbog njene smrti i dalje ne jenjava. Njezin nekadašnji batler Paul Burrell ušao je u reality show naziva "In Therapy" kako bi do kraja prihvatio njenu smrt i sve što se događalo poslije. Paul Burrell bio je njena najbliža osoba, brinuo se o njoj, a pomagao joj je i u stvarima koje su bile jako loše.

Pogledaj i ovo Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Objavljen emotivan sadržaj Nikad viđeno pismo princeze Diane otkriva da je predosjetila sudbinu sina Harryja?

Tako je, priznao je, nabavljao princezi hranu koja bi joj pomogla da povraća. Poznato je da se princeza Diana borila s bulimijom. Dodao je i da je nakon njene tragične smrti spavao u njenoj garderobi. "Rekao bih šefu kuhinje da pripremi velike količine kreme od vanilije. Kupio bih i jogurt te puno banana, a onda pripremio sobu da se ona osjeća ugodno. Pobrinuo bih se da imamo hrpu ručnika. Bila je to moja dužnost. Sve bih napravio za Dianu. Nije bilo ilegalno, barem koliko sam ja znao", ispričao je Burrell.

Psihologinji je ispričao i kako su izgledali dani nakon što je poginula Diana. Sjedio je uz njeno tijelo i nije mogao vjerovati da je mrtva. "Mirisao sam njen parfem, mogao čuti njen glas. Spavao bih među njenom odjećom. Bio je to jedini način da je pokušam vratiti u svoj svijet", rekao je batler.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene