pravi čuvar

NEVJEROJATNO Pas je znao da ima rak prije nje same

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon operacije kojoj se podvrgnula, pas Bowie je navodno njuškala cijelo njezino tijelo.

Zvijezda serije 'Beverly Hills, 90210' Shannen Doherty prije nekoliko je dana objavila da boluje od raka dojke.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty Ne gubi nadu Zvijezdi Beverly Hillsa nemilosrdna bolest naglo se proširila, njezine riječi sve su uzdrmale: ''Ne želim umrijeti..''

Vijest je objavila za ET kojima je dala i ekskluzivan intervju. U tom je razgovoru otkrila da je njezin pas Bowie znao da ima rak i prije nje same.

 

 

Each persons cancer journey is different. For me, chemo has been terrible and believe me, we have tried almost everything. So days like this have become a bit of the norm. I'm learning that it's ok to fall into bed and give in to the exhaustion or nausea or aches. I've learned a lot of that thru all the beautiful people who have shared their personal stories with me right here on Instagram. Thank you. Btw, it doesn't hurt to have #msbowie comfort me So back to my nap. Thank you for your prayers, well wishes and stories. They help so much. #blessed by #mamarosa

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

 

'Ona je opsesivno njuškala oko moje desne strane i to mnogo prije nego što sam dobila dijagnozu.Sve se uklopilo kad sam otišla kod doktora koji mi je rekao vijest da se rak proširio', objasnila je Shannen.

Nakon operacije kojoj se podvrgnula, Bowie je navodno njuškala cijelo njezino tijelo.

'Imam rak koji se proširio na limfne čvorove. Trenutno idem na kemoterapiju, a nakon toga na zračenje'. Doherty je također otkrila kako je imala mastektomiju u svibnju.

'Nepoznato je uvjek najstrašniji dio', otkrila je glumica. Hoće li kemoterapija djelovati? Hoće li zračenje pomoći? Hoću li morati opet prolaziti kroz sve to? Sve drugo mogu prevladati, bol i nedostatk grudi, ali briga oko budućnosti i kako će ona utjecati na ljude koje voliš baš i ne', rekla je glumica.

Ali u svemu tome Doherthy ima potporu ekipe liječnika uključujući i kirurga koji je izveo masektomiju. U borbi s rakom Doroty pružaju potporu i gotovo 300 tisuća pratitelja na društvenim mrežama koji su je podržali i kada je obrijala glavu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene