Mlađe je slađe

Parovi koji imaju samo jednu manu - prevelika dobna razlika?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

No, nisu samo Hollywoodski parovi skloni onoj „Mlađe je slađe“.

Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser Nije imao spreman odgovor Stjepana Hausera zateklo pitanje o bivšoj djevojci Jeleni Rozgi, pogledajte kako se smeo: "Samo malo da se sjetim…"

Poznata blizanka Mary-Kate Olsen i polubrat francuskog predsjednika Olivier Sarkozy počeli su svoju vezu 2012., a zaručili se prije godinu dana. Dugo se šuškalo da su uplovili u bračnu luku, a navodno su to zbilja i napravili prije nekoliko mjeseci. Ona ima dvadeset devet, a on četrdeset i šest godina, a za one kojima je matematika slabija strana to znači čak sedamnaest godina razlike. Ipak, njihova veza traje i oni su prvi na listi onih kojima dobna razlika ne predstavlja problem.

 

Holland Taylor i Sarah Paulson

Holland Taylor i Sarah Paulson kraje prošle godine objavile su javnosti svoju vezu. Velika zvijezda serije 'Dva i pol muškarca', 72-godišnja diva Holland Taylor, otkrila je da je u vezi s 32 godine mlađom glumicom Sarah Paulson. Šuškanja su krenula nakon zajedničkog pojavljivanja na njujorškoj premijeri filma 'Carrol' Todda Haynesa. 40-godišnja Sarah Paulson je svoju naklonost ženama javno obznanila već 2004., kad je prohodala s glumicom Cherry Jones, a Holland jednostavno nije željela da njezin ljubavni život bude tema javnih razgovora pa je to krila.

Susan Sarandon i Jonathan Bricklin

Slavna hollywoodska diva ponosno nosi svojih 69 godina, a nakon što je prekinula s dugogodišnjim dečkom Timom Robbinsonom pronašla je sreću u zagrljaju 31-godišnjeg Jonathana Bricklina.
„Mene zanima duša osobe, a ne godine. Kada su zaljubljen godine, spol ili boja koža jednostavno nisu bitni“, rekla je svojedobno. Navodno su prekinuli prošlo proljeće, ali se ubrzo pomirili.

Jeff Goldblum i Emilie Livingston

On ima šezdeset i četiri godine, a ona trideset dvije, no i oni su na listi onih kojima godine nisu prepreka pravoj ljubavi. Emilie se prije dvije godine udala za Jeffa, a on je postao otac dječačića Charliea u 60-oj.

Alec Baldwin i Hilaria Baldwin

Nakon što se 57-godišnji Alec rastao od Kim Basinger ljubavnu sreću pronašao je s 26-godina mlađom Hilariom. Oženili su se 2012. Godine zajedno sada imaju dvoje djece. U brojnim intervjuima Hilaria je spomenula da se nikada nije opterećivala razlikom u godinAlec Baldwin i Hilaria Baldwinama.

No, nisu samo Hollywoodski parovi skloni onoj „Mlađe je slađe“.

Prije nekoliko tjedana Severina je rekla „sudbonosno da“ Igoru Kojiću koji je od nje mlađi petnaest godina.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser nisu prestali puniti naslovnice medija nakon što su objavili svoju vezu. Između njih je razlika (samo) devet godina što je, uspoređujući s ovim već navedenim parovima, prava sitnica.

Nek' je sretno svima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene