Oduševljena starleta

Prsten za pasti u nesvijest - 20 karata! Glumac zaručio Paris Hilton

Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty) - 4 Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty) - 4 Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty) - 4 Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty) - 3 Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty) - 2 +0 Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty) - 1 Galerija

Paris Hilton zaručila se za glumca Chrisa Zylku. Zaručili su se tijekom vikenda u Aspenu. Oduševljena Paris sve je objavila na društvenim mrežama.

Bogata nasljednicaParis Hilton i glumac Chris Zylka zaručili su se tijekom vikenda, izvijestila je njezina glasnogovornica. Zylka ju je zaprosio na skijaškoj stazi u Aspenu, a oduševljena Paris sve pojedinosti prosidbe objavila je na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Paris Hilton (Foto: Profimedia) Prijatelji nisu iznenađeni Propale i treće zaruke: Ništa od svadbenih zvona, bogata nasljednica ponovno je slobodna

"Ovo je najromantičniji trenutak u mojem životu", napisala je uz video snimku prosidbe, a za časopis People nedavno je rekla da je Zylka "savršen", nazvavši ga čovjekom svog života i najboljim prijateljem. Par se upoznao prije osam godina na jednom od partyja organiziranih nakon dodjele Oscara, no ljubavnu su vezu započeli prije dvije godine.

Zylka (32) je svojoj ljubljenoj poklonio prsten s velikim dijamantom od 20 karata u obliku kruške u vrijednosti od oko dva milijuna dolara. Zlatar Michael Green ispripovijedao je da je sa svojim suradnicima prsten dizajnirao za samo dva dana jer je Zylka želio da bude dovršen prije odlaska u Aspen. "Bajke postoje", napisala je Paris na društvenim mrežama. (Hina)

 

Diamonds Are Forever...

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene