Jolie u Vatikanu

Naježit ćete se - Film koji 'odobrava' i sam Papa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie doputovala je u Rim kako bi zajedno s Lukeom Zamperinijem prisustvovala specijalno projekciji svog novog filma NESALOMLJIVI.

Slavna redateljica Angelina Jolie i sin Louisa Zamperinija prema čijoj je nevjerojatnoj životnoj priči snimljen film pridružit će se papi Franji u ljetnikovcu Pia IV, sjedištu Papinske akademije znanosti i Papinske akademije društvenih znanosti, na ovom ekskluzivnom događanju kojem će prisustvovati i brojni drugi vatikanski čelnici. Angelina se na kratko susrela s papom Franjom, potvrdio je i sam glasnogovornik Svete Stolice Federico Lombardi.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie što kažete na transformaciju? Angelina Jolie potpuno je promijenila svoj imidž: Od prepoznatljive brinete postala je plavuša, kako joj stoji ova boja?

Iako je najavljivano, Papa nije pogledao film zbog obveza i brojnih audijencija.

Angelina Jolie stigla u Rim – susret će se s Papom Franjom

Tim povodom Jolie je izjavila: 'Biti pozvan prikazati Nesalomljive u Vatikanu izuzetna je čast i dodatna potvrda Louiejevom nasljeđu, nasljeđu čovjeka koji imao vjere i koji može poslužiti kao primjer moći oprosta i snage ljudskog duha. Univerzalne teme nalaze se u ljudskim srcima svugdje oko nas'.

NESALOMLJIVI (orig. Unbroken) je priča o nevjerojatnom olimpijcu i heroju Louisu Zamperiniju koji je tijekom Drugog svjetskog rata preživio pad aviona zajedno s dvojicom kolega zrakoplovaca te proveo 47 dana u Tihom oceanu nakon čega ih je pronašla japanska ratna mornarica i odvela u zarobljenički kamp. Ova istinita priča o nesalomljivosti ljudskoga duha temeljena je na istoimenom svjetskom bestselleru Laure Hillenbrand, a u glavnim su ulogama Jack O’ Connell, Domnhall Gleeson i Finn Wittrock. Scenarij za film doradili su oskarovci Joel i Ethan Coen.

Film NESALOMLJIVI u hrvatskim se kinima prikazuje od 8.1.2015., a priča je to koja će nas podsjetiti na važnost ljudskog duha i mogućnosti koje samo možemo napraviti - samo treba željeti i boriti se do kraja. Zato je Louisova priča od iznimne važnosti posebno u današnje doba.

Nakon projekcije američka redateljica je s bratom, dvoje od šestero djece i prevoditeljem došla u apostolsku palaču u Dvoranu Tronetto, predvorje biblioteke gdje Papa održava audijencije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene