Službeno je

Prvi puta zajedno u javnosti – potvrdili svoju vezu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon dugo nagađanja, sada smo sigurni – i oni su zajedno!

Paolo Nutini i njegova nova djevojka Amber Anderson prvi su se puta zajedno pojavili u javnosti i time i službeno potvrdili svoju vezu. Na dodjeli nagrade GQ magazina sve su oči bile uprte u muškarca za kojem venu žene diljem svijeta, no on je cijelu večer gledao samo svoju dragu.

Pogledaj i ovo Michael Sheen i Anna Lundberg (Foto: Instagram) Stisnule godine 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom

Zasjenili sve ostale – zaljubljeni pogledi slavnog para!

Amber je škotska manekenka koja je potpuno osvojila srce poznatog pjevača. Ranije ovog ljeta bili su viđeni na Glastonbury festivalu, no sudeći po Paolovom karakteru, nitko nije bio siguran hoće li ta veza potrajati. No, nakon što je svima javno predstavio svoju djevojku, čini se da bi ova veza mogla potrajati, piše Mirror.

24-godišnja ljepotica prva je djevojka s kojom se Paolo službeno pojavio u javnosti od svoje bivše djevojke Teri Brogan s kojom je bio 2010. godine. Njih su dvoje prekinuli nakon osam godina veze, a sada je Nutini pronašao novu vlasnicu svog srca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene