Milost

Lijepo lice koje gledatelji ne zaboravljaju tako lako!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prekrasna glumica Özgü Namal, zvijezda serije 'Milost', oduševila je gledatelje!.

Turska glumica Özgü Namal proslavila se u ulozi Güllü u televizijskoj seriji 'Polja nade', koja u Turskoj glasi za jednu od najgledanijih serija ikad. Već od ranog djetinjstva Özgü je pokazivala veliki interes za glumu, a diplomirala je na kazališnom odjelu Državnog konzervatorija Sveučilišta u Istanbulu.

Atmosfera sa snimanja serije 'Milost': 'Svi smo opušteni i uživamo u snimanju'

Lice lijepe Özgü na malim je ekranima zasjalo prije više od 15 godina u seriji 'Učitelju, oprosti nam', a publici se urezala u pamćenje kroz lik Duru koji je glumila u seriji 'Yeditepe İstanbul'. Najveći glumački istup napravila je u seriji 'Dolina vukova' te je tako postala lice koje dobro poznaju milijuni gledatelja. Özgü je za svoja glumačka postignuća dosad nagrađena četirima nagradama na filmskim festivalima u Ankari, Istanbulu i Antalyi.

Lijepa glumica okušala se i u flmovima 'Sreća' i 'Internacionalka' te je tako upisala svoje ime i u povijest turske kinematografije. Nakon godinu dana izbivanja s malih ekrana, na radost gledatelja prihvatila je ulogu Narin u seriji 'Milost' te se i sama oduševila tom snažnom ljubavnom pričom punom uspona i padova.

U jednom je razgovoru navela kako puno razmišlja o ljubavi i osjećajima te smatra kako oko nas nema dovoljno ljubavi. Smatra kako ništa nije jače od ljubavi te da srce treba prevladati razum. Zanimljivo je čak i značenje njezinog imena. Naime, na prijevodu s turskog, Özgü znači 'osobita, posebna'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene