Zvijezda serije 'Milost'

Özgu Namal - Posebna nova zvijezda serije MILOST!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV gledateljima predstavlja priču 'MILOST' o prekrasnoj mladoj djevojci Narin koja je junački i s ponosom prevladala sve prepreke koje je život stavio pred nju.

Od ponedjeljka 25.11. na programu Nova TV pratite novu tursku seriju - Milost - koju već sada možete gledati na OYO.hr.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 5 ''Konak kod Hilmije'' Uskoro nova urnebesno smiješna serija na Novoj TV, jedna od glavnih zvijezda bit će Tarik Filipović!

Serija ´Milost´ rađena je prema romanu Kahperengi autorice Hande Altaylı. Riječ je o djevojci Narin koja dolazi iz malenog gradića i uspihe u velikom gradu - Istanbulu. No put nije bio nimalo lagan te je iza sebe ostavila bolna sjećanja iz prošlosti; nasilnog oca i majku koja nije mogla zaštiti ni sebe ni svoju djecu.

>> Izgradila je ponovno svoj život iz temelja - sve dok se nije pojavio on!

Ali ipak, kad napokon dođe u Istanbul i postane uspješna odvjetnica, sreća joj se konačno počne osmjehivati, sve do jednog dana, kad se u njezinom životu pojavi njezina ljubav iz prošlosti, a Narin izgubi tlo pod nogama! 

Prekrasna zvijezda serije ´Milost´, Özgu Namal rođena je 28. prosinca 1978. godine u Istanbulu. Ova turska glumica proslavila se u ulozi Güllü u televizijskoj seriji ´Polja nade´ (´Hanımın Çiftliği´), koja u Turskoj glasi za jednu od najgledanijih serija ikad. Već od ranog djetinjstva Özgu je pokazivala veliki interes za glumu, a prve glumačke korake odrađuje u kazalištu Masal Gerçek. Diplomirala je na kazališnom odjelu Državnog konzervatorija Sveučilišta u Istanbulu.

Osim po brojnim ulogama u turskim dramskim serijama, Özgu je svoj filmski debi odigrala u filmu Sir Çocukları 2002. god. Od tad se ova turska ljepotica pojavljuje u nekoliko filmova kao što su Anlat Istanbulu, Büyü, Beynelmilel itd. Özgu je za svoja glumačka postignuća dosad nagrađena četirima nagradama na filmskim festivalima u Ankari, Istanbulu i Antalyi.

Lijepa glumica je više od 6 godina bila u vezi u s turskim glumcem Oktayjem Kaynarcom, javnosti najpoznatijem po ulozi u popularnoj TV seriji ´Kurtlar Vadisi´ (´Dolina vukova´), a trenutno je u sretnoj vezi s Başarem Savurom. Zanimljivo je čak i značenje njezinog imena. Naime, na prijevodu s turskog, Özgu znači ´osobita, posebna´.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene