Uhvaćen!

Slavni šarmer s jednom ljepoticom čeka dijete, a s drugom se zabavlja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da nema namjeru skrasiti se, Owen je dokazao nakon što je počeo izlaziti s misterioznom brinetom dok mu sad već bivša djevojka treba roditi bebu za nekoliko mjeseci.

Prije samo nekoliko dana, u medijima je potvrđena vijest kako će Owen Wilson dobiti dijete s osobnom trenericom Caroline Lindqvist, ali odmah je istaknuo kako se nema namjeru skrasiti.

Pogledaj i ovo Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Moderan odnos Nikad se nije ženio, ali s tri različite žene ima troje djece. I s njom ima jedno, ali samo su prijatelji

Da nema namjeru ni biti u vezi više s majkom svog djeteta, 44-godišnji Owen je dokazao tako što je počeo izlaziti s misterioznom brinetom. Američki paparazzi snimili su ga u društvu nepoznate ljepotice, a kasnije su viđeni i kako se ljube, piše Showbizz Spy.

>> Tata po drugi put: 'Bit će uključen u odgoj, ali neće se skrasiti!'

Nešto što je počelo kao romantična večer, pretvorila se u noć punu strasti pa je ljepotica tek u ranim jutarnjim satima viđena kako napušta njegov stan.

'Owen planira biti uključen u odgoj djeteta, ali nema namjeru se skrasiti s Caroline, što je nju jako razočaralo', ispričao je izvor nedavno te nadodao kako je glumac jako uzbuđen zbog prinove.

Glumac se s trenericom zbližio 2007., nakon prekida s Kate Hudson, a iako ih veže dugogodišnje prijateljstvo, tek su nedavno započeli ljubavnu vezu, kada se 41-godišnja Caroline razvela od supruga.

Podsjetimo, Owen već ima dvogodišnjeg sina Roberta, kojeg je dobio iz veze s djevojkom Jade Duell. Par je prekinuo vezu pet mjeseci nakon dječakovog rođenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene