POGLEDAJTE VIDEO

Ovotjedna Scena: Od zanimljivog domaćeg crtića do 'Zore duborvačke'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovotjedna Scena pripremila vam je pregršt raznolikih tema!

Profesor Baltazar, Šegrt Hlapić... hrvatski animirani film poznat je i priznat u svijetu. Nakon Surogata Dušana Vukotića Hrvatska bi mogla dobiti još jednog animiranog kandidata za Oscara. U izradi su 'Cvrčak i Mrvica' - prvi hrvatski 3D crtić.

>> 'Ja da sam žena, imao bih najviše torbica u gradu'

Pogledaj i ovo showbuzz Uzbudljiv tjedan Scena ovog tjedna otrkiva tko je Zorica i vodi vas na Severinin nastup na Rujanfestu!

Naočit liječnik Filip iz Zore dubrovačke već je zadobio simpatije, osobito ženske publike. Tumači ga mladi glumac Momčilo Otašević - inače i kandidat i za program Shooting Stars 2014. Prestižna je to nagrada koju mladim glumcima dodjeljuje berlinski filmski festival. On se zaljubljuje u Dešu - koju utjelovljuje rođena Dubrovkinja, inače stalna članica osječkog HNK - Jelena Perčin. No ljubavna priča bit će sve osim jednostavna.

Naš svjetski proslavljeni model Kristina Bradač bacila se u poduzetničke vode - lansirala je liniju torbica potpuno izrađenih u Hrvatskoj. Promocija je tako bila prilika da kod naših slavnih dama provjerimo koji su njihovi fetiši - za koje bi dale zadnju kunu. Pogledajte što to ljubomorno u ormaru skrivaju Severina, Branka Krstulović, Iva Balaban.. ali i Tony Cetinski.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene