Uzvratila udarac

'Nije zaslužila pobjedu jer je ružna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je ostvarila životni san i pobijedila na Wimbledonu, 28-godišnja Marion Bartoli se u trenutku našla po povećalom javnosti i medija.

Nakon što je u subotu osvojila Wimbledon te ostvaril dugogodišnju želju, Marion Bartoli bila je najsretnija sportašica na svijetu.

Pogledaj i ovo Sharon Stone (Foto: Profimedia) Pozirala u rublju Svi su joj govorili da s njezinim tijelom nešto nije u redu, a ona danas u 62. godini mami uzdahe

No ono što je bacilo mrlju na njezinu pobjedu su komentari na račun Marioninog fizičkog izgleda.

>> Lisicki plakala od nemoći: Bartoli ju pomela u finalu Wimbledona!

Prvo se na tenisačicu obrušio BBC-ev komentator John Inverdale koji je rekao da izgleda 'grozno'.

Usporedio ju je s prošlogodišnjom pobjednicom Marijom Šarapovom te rekao: 'Mislite li da je tata rekao Bartoli kad je bila mala da nikad neće izgledati lijepo, da nikad neće izgledati kao Šarapova - da zato mora biti borbena spletkarošica?'

>> Murray se nakon trijumfa šalio, a Nole pokazao veličinu i zaradio veliki pljesak!

Poslije se ispričao, ali njegov je komentar ostavio gorak okus u ustima Bartolinih fanova. Osim Johna, brojni su zasuli Twitter kako bi izrazili što misle o novoj pobjednici Wimbledona.

'Bartoli nije zaslužila pobjedu jer je ružna'; 'Prvi put je u ženskom finalu Wimbledona pobijedio muškarac!'; 'Ova Bartoli je debela majmunica'... samo su neki od groznih komentara koji su osvanuli na Twitteru!

A što je sama Bartoli poručila?

'Pozivam novinare da me dođu vidjeti u sređenom izdanju, bit ću u haljini i visokim potpeticama – možda tada promijene mišljenje o meni. Nisam plavuša, to se da skužiti. Jesam li ikada sanjala kako ću postati manekenka? Ne. Ali jesam li ikad sanjala kako ću pobijediti na Wimbledonu? Apsolutno!', rekla je uoči službene dodjele nagrada na Champion's Ballu.

Tamo je zabljesnula u crnoj, pripijenoj haljini, visokim potpeticama i zavodljivm izdanjem odbacila sve neprimjerene komentare.

U društvu Andyja Murrayja, Bartoli je pozirala fotografima: zaista, ono što je bitnije od njezinog fizičkog izgleda je nagrada koju je držala u rukama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene