Seksi i zavodljive

Balkanske ljepotice koje su zaludile svijet

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavu su stekle u svojoj državi, ali nisu tu stale – danas za njih zna cijeli svijet.

Ove ljepotice zna cijeli Balkan, ali one su zahvaljujući svojoj ljepoti slavu stekle i u svijetu.

Pogledaj i ovo Machine Gun Kelly - 1 što je ovo?! Dečko Megan Fox šokirao je novom tetovažom kojom je prekrio gornji dio tijela, nikome nije jasno zašto se odlučio na ovaj bizaran potez

Katarina Ivanovska

Makedonska manekenka Katarina Ivanovska slovi za najbolje plaćenu manekenku s Balkana, a svoju je manekensku karijeru započela 2004. godine kada se pojavila na Milan Fashion Weeku. Radila je i za Victoria's Secret, Dolce & Gabbana i brojne druge. Manekenka je osvanula i na naslovnicama prestižnih modnih časopisa, a 2011. dobila je prvu filmsku ulogu.

 

 

#valentino #2008 #runway #paris

A photo posted by Katarina ivanovska (@katarina_ivanovska) on

 

Amra Silajdžić

Arma Silajdžić poznata je bosanska manekenka koja je karijeru počela graditi još kao tinejdžerica. Njezina odskočna daska u svijet mode bila je pobjeda na izboru Metropolitan Top Model 2000. godine, kada je kao 16-godišnjakinja zapela za oko francuskim skautima i ubrzo se preselila u modnu prijestolnicu, gdje je bila članica agencije Elite Model. Osim što je očarala u spotu slavnog pjevača Enriquea Iglesiasa 'No Me Digas Que No', Amra se pojavila i u spotovima brojnih country izvođača, ali i u spotu Michaela Canitrota i Rona Carrola za pjesmu 'When You Got Love'. Danas je poznata i kao najveća ljubav nogometaša Edina Džeke.

 

 

“Gamble everything for love, if you are a true human being. Halfheartedness does not reach into majesty.” Ahh #Rumi

A photo posted by Amra Silajdžić (@amra_silajdzic) on

 

Sanja Nikolić

Sanja Nikolić bivša je Miss Makedonije čija je karijera u usponu zaustavljena nakon što je počeo rat u Makedoniji. Nastavila je raditi kao televizijska voditeljica te razvija obiteljski posao.

 

 

 

Bivša hrvatska manekenka: 'Sada je u Parizu kao na minskom polju'

Korina Longin Starr

Bivša manekenka Korina Longin Starr trenutno uživa u obiteljskom životu u Los Angelesu, a svojedobno je žarila i palila modnim pistama. Bila je jedna od naših najpoznatijih manekenka koja je prije nešto više od pet godina na vrhuncu karijere u New Yorku, napustila modne piste i odlučila se posvetiti svom suprugu, američkom rapperu Fredru Starru za kojeg se udala 2007. godine. Korina je zamrznula manekensku karijeru te se posvetila sebi, ljubavi i obitelji, a prošle je godine rodila svoje prvo dijete.

 

 

The look of pure Love when my Princeton looks at me

A photo posted by Korina Longin Starr (@korinalonginstarr) on

 

Helena Šopar

Najuspješnija hrvatska manekenka Helena Šopar sa stalnom adresom u Londonu radi punom parom. Njezin najnoviji uspjeh je naslovnica Bentley magazina. Također, njezino lice možete vidjeti na njujorškom Time Squareu, britanskom autobusu, u pariškoj drogeriji, na brojnim naslovnicama modnih magazina. Osvanula je i u kampanju brenda za kosu 'Tresemme' gdje ima glavnu ulogu koja ju je smjestila na najpoznatije mjesto u New Yorku, Times Square. Helena uspjehe reda jedan za drugim. Snimala je kampanje za najpoznatije svjetske brandove i časopise, a pojavila se i u filmu 'In Between Engagements'.

 

 

Lovely shoot, lovely team campaign for #spacenk #london with beyond amazing @karenaldermakeup

A photo posted by Helena Sopar (@helenasopar) on

 

Tamara Nikolić

Manekenka iz Beograda slavna je ljepotica koja je uspjela pridobiti obožavatelje diljem svijeta. U vezi je s producentom Simonom Dekarićem, a mnogi je uspoređuju s Adrianom Limom ili Megan Fox.

 

Mirror mirror on the wall... #LuxToGo #TamaraNikolic

A photo posted by TAMARA De KARIC (@tamaranikolicofficial) on

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene