Njihove najgore uloge

Glumci koji mrze svoju slavu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Često se misli da glumci vole svoj uspjeh i slavu. No, oni su dokaz da to nije uvijek tako.

1. Angus T. Jones

Pogledaj i ovo Machine Gun Kelly - 1 što je ovo?! Dečko Megan Fox šokirao je novom tetovažom kojom je prekrio gornji dio tijela, nikome nije jasno zašto se odlučio na ovaj bizaran potez

Angusa smo zavoljeli u ulozi simpatičnog Jakea kojeg je glumio u seriji 'Dva i pol muškarca'.

U Youtube videu koji je objavljen Angus je na nimalo rezerviran način objasnio što točno misli o seriji 'Two and a Half Men':

'Lik Jakea iz serije 'Two and a Half Men' ne znači ništa! On je lik koji ne postoji. Ako gledate seriju 'Two and a Half Men', molim vas da je više ne gledate. Ja glumim u toj seriji i ne želim više biti u toj seriji. Molim vas prestanite je gledati i puniti svoju glavu prljavštinom!'

Ovaj video potaknuo je milijune obožavatelja da se zapitaju što se dogodilo s ovim mladim glumcem koji je od svoje 10. godine zajedno s Charliejem Sheenom i Jonom Cryjerom bio zvijezda jedne od najpopularniji američkih serija.

2. Carrie Fisher

Ova dama proslavila se ulogom Princeze Leie u filmskom klasiku 'Star Wars' iz 1977. No, priznala je da nikako ne voli slavu koju je stekla tom ulogom.

'George Lucas uništio je moj život. I to mislim na najljubazniji način. On je vizionar, pokrenuo je publiku diljem svijeta, ali je to nama glumcima donijelo neke neočekivane posljedice. Opskrbio nas je s obožavateljima i ljudima koji nas prate za cijeli život', rekla je Carrie.

Živcira ju što je njezin lik posvuda – na plakatima, postoje lutkice nalik njoj, na šamponima, bombon pa sve do toga da je proglašena seks simbolom.

3. Kate Winslet

Nakon što je pogledala film ovako je reagirala:
'Ova scena vam se sviđa? Zbilja? I ova također? Pa ja ne mogu slušati sama svoj lažni naglasak! Očajno!'
Glumica je priznala da joj je teško gledati svaku svoju ulogu i da je veoma samokritična.

'Moj me goli portret još uvijek proganja'

Također, ne voli to što ju se povezuje sa slavnim hitom Celine Dion 'My Heart Will Go On'. Priznaje da joj ide na živce i da je ne može čuti.

Na premijeri njenog posljednjeg filma 'Različita', jedan joj je obožavatelj predao goli portret lika Rose, kojeg je Kate utjelovila u Titanicu, da joj ga potpiše.

'Ne potpisujem to', rekla je Kate. 'To je prilično neugodno. Zašto bi to netko napravio? Ljudi me traže da im to potpišem jako često', rekla je glumica te je rekla kako zaista nije očekivala da će se portret iz filma pretvoriti u fotografiju koja 'kruži uokolo'.


4. Megan Fox

Glumica je priznala da joj se nikako nije svidjelo raditi s redateljem Michaelom Bayem i da su se stalno svađali na setu 'Transformera'.

Kada su je upitali želi li raditi i na trećem nastavku, jednostavno je odgovorila:

'Ne mogu reći ništa loše o ovom filmu jer mi je donio slavu i otvorio mi brojna vrata, ali ne želim se više nikome uvlačiti u guzicu. Nije bilo lako raditi na tom filmu i bila sam pod velikim stresom. Ne bih htjela to sve ponovno prolaziti. Tjerao me da dolazim k njemu doma i perem njegov Ferrari i želio da imam točno određenu boju kože za film'

Glumica je išla toliko daleko da je slavnog redatelja usporedila s Hitlerom. Voli slavu, ali definitivno ne onu koju joj je donio rad s ovim redateljem, piše Ranker.

5. Christian Bale

Bale jednostavno ne može podnijeti jednu veliku grešku iz svoje prošlosti, a to je sudjelovanje u mjuziklu 'NEWSIES' iz 1992. godine.

'Kada imate 17 i želite uspjeti u životu i želite da vas shvate ozbiljno nikako nemojte glumiti u mjuziklu. To vam nanese rane za koje će trebati cijeli život da zacijele.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene