Slavni i problemi

FOTO Mislili da ih nitko ne gleda - Ovo su blamaže koje su obilježile veljaču

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neke sramotne trenutke zvijezde bi najradije zaboravile, no internet im ne dopušta da se izvuku tako lako...

Veljača je ove godine bila puna uspona i padova za slavne zvijezde. Za Madonnu i doslovno. Naime, kraljica popa održala je nastup u finalu BRIT Awardsa u Londonu, no on je za nju na kraju ipak bio koban.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Madonni je plašt bio prejako zavezan pa kad su njezini kolege na pozornici potegnuli vrpcu, umjesto plašta, na podu je završila slavna pjevačica. Pop diva bila je lagano šokirana nakon pada, no kao prava profesionalka ustala je, poravnala svoj kostim i nastavila s dugo planiranim nastupom.

Što nas je naučio Madonnin pad?

Još jedan 'tragičar' u veljači bio je i slavni glumac Michael Keaton koji je imao veliki povratak s filmom 'Birdman', no on sam nije osvojio Oscara u kategoriji za najboljeg glumca.

Da je i sam očekivao Oscara, jer je Zlatni globus već dobio, pokazuje i snimka koja je postala viralna a pokazuje kako je u trenutku proglašenja iz džepa vadio već pripremljeni pobjednički govor – no kada je shvatio da je Eddie Redmayne osvojio nagradu, na brzinu je govor ugurao nazad u sako. Neki su ovaj događaj proglasili najtužnijim događajem na ovogodišnjim Oscarima.

Neke poznate ljepotice, poput Lady Gage i Kim Kardashian, imale su problema sa obuzdavanjem svog poprsja tijekom dodjele Grammyja. Reality zvijezda Kim Kardashian nosila je seksi haljinu dubokog izreza pa je bio pravi izazov držati sve pod kontrolom. Kim je stalno popravljala grudi i pazila da ništa ne ispadne.

Sličan problem imala je i Lady Gaga koja je svim silama nastojala obuzdati vlastiti dekolte.

 

Slavni reper Kanye West na ovogodišnjoj dodjeli BRIT Awardsa predstavio je novi singl 'All Day', no iskoristio je i priliku da nekoliko puta kaže N-riječ (što bi se pogrdno moglo prevesti kao 'crnčuga'). Prava drama je nastupila i kada ga je britanska televizija ITV pokušala cenzurirati, no to je izazvalo još veće prigovore publike.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene