'Back To Black'

'Ovo je potpuno drukčije!' Je li Beyonce uspjela, prosudite sami!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugo se čekalo i najavljiivalo, i konačna obrada slavnog hita Amy Winehouse 'Back To Black' – ugledala je svjetlo dana.

Naime, Beyonce i Andrre 3000 iz Outkasta su udružili snage i zajedno otpjevali veliki hit Amy Winehouse. 'Back To Black' u Beyonceinoj verziji pojavit će se na soundtracku filma 'Veliki Gatsby', kojeg je režirao Baz Luhrman.

Pogledaj i ovo Marisa Abela i Eddie Marsan Otkriven i naziv! Jedinstvena i tragična priča nikad prežaljene zvijezde ponovno se našla u središtu pozornosti, a ovi su prizori sve dirnuli

>> Beyonce 'skinula' Amy Winehouse: 'Bit će to potpuno drugačije!'

Soundtrack samog filma će biti obiteljski posao: glazbu producira Beyoncein suprug Jay-Z, a za film je snimio i nešto originalnog materijala.

Pjesma 'Back To Black' je premijerno izvedena u radio emisiji Marka Ronsona, producenta i glazbenika koji je zaslužan za original kojeg je otpjevala Amy. Mark je izjavio kako je prepjev izvrstan te kako je počašćen što su Beyonce i Andre odabrali baš njegovu pjesmu.

Čim je pjesma osvanula na Youtubeu, izazvala je podjeljene komentare: nekima je obrada odlična, dok drugi nisu zadovoljni.

'Super mi je ova obrada, mislim da pristaje filmu, i potpuno je drukčija', 'Beyonce nije razočarala, ovo je super', samo su neki od komentara na Youtubeu.

'Ovo je grozno', 'Potpuno su uništili pjesmu', 'Sramota', pisali su oni kojima se obrada nije svidjela.

Nije dugo trebalo da pjesma osvane na Youtubeu, a poslušajte i sami prosudite koja je bolja: 'Back To Black' original ili Beyonceina obrada!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene