Do zuba naoružani sadisti

Ovo je Grobnica - najbolje čuvani zatvor

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dulje od 20 godina Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger domi­nirali su američkim akcijskim filmovima, no nikad se nisu našli zajedno u avanturi protiv dostojnog neprijatelja. Sve do filma 'Plan za bijeg'.

U filmu 'Plan za bijeg' neprijatelj nije ljudsko biće ni opasno čudovište već zastrašujuća vizi­ja vrhunskog zatvora koju kontroliraju do zuba naoružani sadisti.

Za bijeg iz najbolje čuvanog zatvora - Grobnice, Sylvesteru Stalloneu i Arnoldu Schwarzeneggeru, mišići više nisu dovoljni.



Ray Breslin
(Silvester Stallone) vodeći je svjetski stručnjak za zatvore - za njihovu izgradnju, sigurnost i, najvažnije, bijeg iz njih. Dobro zarađuje osmišljavajući stvarne bjegove iz najsigurnijih ustanova.

No kad Ray i njegovi suradnici iz tvrtke B&C Security - Abigail (Amy Ryan), Hush (Curtis “50 Cent” Jackson) i Lester (Vincent D’Onofrio) dobiju dvostruko višu ponudu od uobičajene da bi ocijenili Grobnicu, privat­ni zatvor konstruiran prema posebno strogom protokolu, Breslin ne može odoljeti izazovu. Lokacija zatvora je potpuna tajna, a Breslin neće moći ni na koji način stupiti u kontakt sa svojim timom.

Našavši se u beskrajnom labirintu staklenih ćelija pod stalnim video nadzo­rom okružen vrhunski naoružanim maskiranim čuvarima on shvati da mu jedino misteriozni snagator Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) može pomoći.

Film 'Plan za bijeg' u hrvatska kina dolazi 17. listopada. Pogledaj i ovo Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Buduća gospođa Ako glumac ne bude dobar prema novoj curi, njezin slavni tata ga može prebiti i to doslovno

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene