Spektakl u Zagrebu

'Ovo je najljepši koncert u mom životu. Hvala Zagrebe!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je sinoć nastupila u Areni Zagreb pred tisućama obožavatelja i otpjevala svoje najveće hitove! Osim toga, u jednom trenutku je vrlo prisno zaplesala s jednom od plesačica.

Regionalna senzacija - naponovljiva Severina, sinoć je nastupila u Areni Zagreb pred 19 tisuća obožavatelja. Severina je nastupila u sklopu turneje 'Dobrodošao u klub' koju je još u ožujku započela u Rijeci, a za ovaj koncert se tražila i karta više.



Severina zaplesala vrlo prisno s plesačicom

Oduševljeni fanovi na koncertu su sa Severinom pjevali svih trideset pjesama koje je pripremila, od 'Prijateljica' do 'Dobrodošao u klub'. Tijekom nastupa Severina je vrlo prisno nastupila s jednom od svojih plesačica pa je izgledalo kao da su se cure i poljubile! Pogledaj i ovo Severina - 4 "Bože, živote!" Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

>> Iznenađenje u Zagrebu? Najveći gaf? Severina sve otkrila!

Koncert je dodatno 'začinjen' i senzualnom koreografijom, ali i veoma raskošnim kostimima koji su oduševili brojne stiliste.

Hvala Zagrebe!

Nakon koncerta pjevačica je na Facebooku napisala: 'Super je bilo u Rijeci, Beogradu i Skopju, ali ovo je moj grad, u njemu živim 22 godine. Ovo je najljepši koncert u mom životu. Hvala Zagrebe!'

Pjevačica je prije samog koncerta za Scenu Dnevnika Nove TV komentirala: 'Prvi put nemam tremu, prvi put zaista izlazim s velikom radošću na pozornicu'.

Tražila se karta više

Za rasprodani koncert u Areni 11. svibnja pustila je još 200 ulaznica za svoje obožavatelje, a oni su od ranog jutra u četvrtak dežurali ispred Arene Zagreb ne bi li došli do karata.

Vježbala šest sati dnevno!

'Svaki dan trčim sa svojim trenerom, a uoči turneje u Ljubljani sam vježbala tri tjedna šest sati dnevno. Čak sam i na traci za trčala u plesnim štiklama. Ne znam što znači paziti na prehranu jer jedem dosta često, redovito idem jedino na masaže. Po nastupu izgubim i do tri kilograma, ali ih i vratim. Svi mi govore kako sam jako mršava, ali nisam. Imam isto kilograma kao i s dvadeset', izjavila je Severina prije nekoliko dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene