Ne propustite

Ovaj tjedan u 'Kud puklo da puklo' - Oštrovac ima novu predsjednicu odbora

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne propustite nove epizode omiljene serije!

Mile od Stipe saznaje da je Barbara jedva završila fakultet te da se zaposlila u Oštrovcu samo zato jer je bila jedini kandidat. Unatoč Stipinom inzistiranju dvoji da li da to iskoristiti protiv Barbare. Ne želi joj uništiti život.

Pogledaj i ovo showbuzz Mlada glumačka nada Od Los Angelesa do Zagreba: 'Trudim se od svake uloge izvući ono najbolje'

Zdenka za to saznaje i prijeti se Mili da će ga odati velečasnom ako odluči igrati prljavo i raskrinkati Barbaru. Mile ipak odluči rasparati dokumentaciju i pošteno se boriti ni ne znajući da se Barbara već uzoholila te da i Svetu polako gura od sebe. Izbori se naposljetku održe, a reguliraju ih Damir i Josip koji taj posao dožive kao zafrkanciju. Ipak, u prebrojavanju glasova otkrivaju da je Barbara pobjednica zbog čega Josip traži od Damira da ih lažiraju. Tvrdi da je ona luda i da ne smije biti na čelu sela. Damir na to ne pristaje i otkriva rezultate pred ocem, Stipom, Barbarom i Svetom. 

Ne propustite nove uzbudljive epizode serije Kud puklo da puklo!

Mile ne primi dobro rezultate, traži ponovno prebrojavanje i na koncu saznaje da ga je Barbara pobijedila za samo jedan glas. Zdenka, koja je dan provela uređujući Đurinu kuću i pijući rakijicu s Krešom i Katarinom, zaboravlja na glasovanje i upada u ured mjesnog odbora u nadi da još uvijek može glasati za Milu. Međutim, tamo otkriva da je zakasnila i Mile je napada i proglašava pijandurom koja mu je uništila život. Zdenka uvrijeđeno odlazi, a Mile izlazi iz odbora.

Dolazi kući, odlučan da ipak raskrinka Barbaru i polijepi rasparane dokumente. Ugleda Zdenku kako pakira kofere, odbija joj se ispričati. Zdenka ga napušta. I dok se odvija drama na biralištu, Snježana od Tomislava traži da popravi začepljeni lavabo. Tomislav nevoljko pristaje i upropasti stvari. Ane poludi, tjera ga iz kuće i traži od Snježane da prekine tu vezu. Snježana ne pristaje. Ane odlazi u krčmu pripremati hranu za proslavu Barbarine pobjede. Pokušava razgovarati s Barbarom o članstvu u odboru, ali joj Barbara govori da ne bude tako sigurna da će uopće bit članica. Sveto je pokušava nagovoriti da primi Ane, a Barbara mu daje do znanja da on neće sudjelovati u donošenju ikakvih odluka. Sveto shvaća da se pretvara u monstruma.

Ne propustite nove epizode serije ''Kud puklo da puklo'' od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene