448676
448676
448676
448676
448676

DRUGA MLADOST Otokar Levaj sa suprugom uživa kockajući u Las Vegasu

  • , 01.09.2016., 14:24
  • Autor:
  • komentara

Otokar Levaj vjenčao se s Dunjom Bedenko, svojom srednjoškolskom ljubavi. Trenutno žive u Americi, gdje se provode u Las Vegasu.

 
 
 
 
Otokar Levaj (Foto: Facebook)
Otokar Levaj (Foto: Facebook)

U gradu grijeha provode se ovih dana supružnici Otokar Levaj i Dunja Bedenko. Bračni par otputovao je u Las Vegas, gdje proživljavaju drugu mladost.

Umirovljeni glumac sa suprugom je okušao sreću i na aparatima u kasinu. Budući da su oboje u mirovini, uživaju u zajedničkom društvu i putovanjima. Trenutno žive u Bradentonu na Floridi, gdje je toplo cijele godine. Otokar i Dunja imaju zaista bajkovitu ljubavnu priču.

Zaljubili su se krajem pedesetih godina, dok su oboje pohađali srednju školu. Nakon toga desetljećima se nisu vidjeli, dok Otokar nije naišao na Dunjin profil na Facebooku. Ubrzo su obnovili srednjoškolsku ljubav te su se vjenčali, a obiteljsko gnijezdo svili u Americi.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se