Sad znamo

OTKRIVENO TKO JE GLAVNI KRIVAC za to što ste gubili živce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako o ovoj seriji nikada nije rečeno sve. Baš kad pomislim kako znamo sve tajne, pojavi se neka nova.

Zagriženi fanovi mega popularne serije 'Prijatelji' gubili su živce svaki puta kada se bi se Rachel i Ross sastavljali pa rastavljali. Činilo se da njihova veza nikada ne može imati ni pet minuta mira. Iako su bili jedan od najomiljenijih parova u seriji, odnos je bio toliko turbulentan da je izluđivao gledatelje, a sada napokon znamo i zašto je to bilo baš tako.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 potpuno shrvana Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

Glavni krivac za to je James Burrows koji je nakon puno godina objasnio u čemu je bila stvar. Navodno gledatelji ne vole sretan kraj pa su se tvorci povodili tom mišlju. priznat ćete kako je to uistinu čudno jer ako Hollywood ne voli sretne završetke, onda stvarno ne znamo tko ih voli. Bilo bi nam jasno da je u prijateljima glumio Bruce Willis, ali ovako...

No, vratimo se na Jamesovo objašnjenje, 'Morali smo razdrmati stvari, ako se ne svađaju i ne ljute onda njihov odnos ne ide nigdje'. Eto, sada znamo i to.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene