Skupo pismo

Objavljen dio pisma. U njemu leži razlog zbog kojeg je Tupac ostavio Madonnu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kakva su to vremena bila! Svojedobno su Tupac i Madonna bili u vezi. Ostavio ju je tijekom boravka u zatvoru, a objasnio je i zašto.

Šokiralo je pismo u kojem Tupac priznaje zašto ostavlja Madonnu, s kojom je svojedobno bio u vezi. Naime, pokojni reper bio je u vezi s pjevačicom, no ostavio ju je, i to isključivo zato što je bijele boje kože. U pismu koje je napisao tijekom boravka u zatvoru, Tupac je otkrio puno toga. Između ostalog, objasnio je i zašto se odrekao Madonne.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

"Kad bi tebe vidjeli sa crnim muškarcem, to ni na jedan način ne bi ugrozilo tvoju karijeru, ako ništa, činila bi se otvorenija i uzbudljivija. No, kad sam ja u pitanju, barem iz prijašnje percepcije, osjećam da bih iznevjerio više od pola ljudi koji su me definirali i koji me na određen način doživljavaju", napisao je Tupac.

Dodao je u pismu i da je nikad nije htio povrijediti. Cijelo pismo ide na aukciju sredinom srpnja, a početka cijena mu je sto tisuća dolara. Prijašnji Tupacov rukopis prodan je za više od 170 tisuća dolara pa su i ovdje očekivanja visoka.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene