prije promjene spola

OTKRIVENO Tragedija iz mladih dana obilježila život reality zvijezde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekoć olimpijski pobjednik i utjecajni govornik, no život Bruce Jennera nije bilo lak. Navodno je priznao obitelji i kako se oduvijek osjećao kao žena.

Bruce Jenner u zadnje vrijeme je česta tema svjetskih medija upravo zbog svoje transformacije u ženu. Vijest je šokirala sve, a posebno njegovu obitelj a njegova je majka poručila kako će uvijek biti uz svojeg sina.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Ne diraju je komentari Prije tri godine bila je muškarac, a danas se na račun toga šali i uživa kao samopouzdana žena

Majka potvrdila šuškanja - Bruce Jenner mijenja spol

Oglasio se Bruce Jenner nakon prometne nesreće – 'Molim se za stradale'

Kako i ne bi kada je jednog izgubila kada je imao samo 18 godina. Daily Mail piše kako je riječ o mlađem njegovom bratu Burtu koji je poginuo u automobilskoj nesreći kada je vozio djevojku na školski ples – i to u Bruceovom Porcheu kojeg si je priuštio nakon što je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igarama 1976. godine kada je proglašen najboljim atletičarem na svijetu.

Vijest je tek sada procurila u javnost nakon što je Bruce sudjelovao u automobilskoj nesreću u Los Angelesu u kojem je poginula jedna osoba.

Puno velikih događaja je zaredalo u životu nekadašnjeg omiljenog američkog sportaša, danas najpoznatijeg kao očuha Kim Kardashian.

Uz sve drame prolazi i kroz vlastitu transformaciju – u ženu. I to u svojoj 65. godini. Navodno je kćerima rekao kako oduvijek skriva 'svoje pravo ja' te da se tako osjećao od svoje 5. godine, piše TMZ. Ima podršku ženskog dijela obitelji, no njegovi sinovi i baš nisu oduševljeni tom idejom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene