Zaljubljena

Evo tko je ON!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Demi Moore prije nekoliko dana prvi put u javnosti snimljena s novim dečkom, mediji su se, naravno, odmah počeli pitati tko je on. A odgovor je pronađen veoma brzo.

Činjenica kako je Demi Moore ostavljena od supruga, 35-godišnjeg Ashtona Kutchera zbog duplo mlađe Mile Kunis nimalo nije obeshrabrila ovu 51-godišnju glumicu.

Samopozdanje joj je i dalje na zavidno visokoj razini, a to je dokazala i izborom novog dečka.

Pogledaj i ovo Demi Moore (Foto: Profimedia) Ne da se! Slavna glumica iza sebe ima tri propala braka, no posljednji s 15 godina mlađim ju je slomio

Ima novog mlađahnog dečka - I jako uživa s njim!

Riječ je o 27-godišnjem rokeru Seanu Fridayu, bubnjaru jednog benda te prijatelju Demine kćerke Rumer. Riječ je o njezinom dosad najmlađem dečku.

Demi trenutno sa Seanom i 25-godišnjom Rumer te njihovim društvom ljetuje na meksičkoj obali i, sudeći po fotografijama na kojima se vidi ovo veselo društvo, itekako uživa u novoj ljubavi.

Glumica je mlađahnog dečka upoznala prije osam mjeseci, nakon što joj ga je predstavila Rumer tijekom večeri u kojoj su pogledali nastup njegovog benda Dead Sara u Los Angelesu. No, tek nakon nekoliko mjeseci par se počeo viđati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene