DNA test

Otkriveno! Princ William podrijetlom je Indijac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nevjerojatna vijest stigla je iz Velike Britanije, a britanski mediji pišu kako princ William nosi indijske gene.

DNA test potvrdio je kako je princ William podrijetlom Indijac! Britanski mediji prenose kako će on ujedno biti prvi kralj na tronu Velike Britanije koji ima indijsko nasljeđe, a poznato je kako je Indija bila britanska kolonija.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

>> 'Spreman sam za neispavane noći koje dolaze'

Njegova pra-pra-pra-pra-prabaka s Dijanine strane, Eliza Kewark, bila je poluIndijka. William je već dobio poziv da posjeti Indiju koju su njegovi roditelji, princeza Diana i princ Charles, posjetili 1992. Posjet će se vjerojatno i dogoditi nakon što njegova supruga Kate Middleton rodi njihovo prvo dijete.

Isprva se smatralo kako genetska linija Elize potiče iz Armenije, no DNA analiza pokazala je drugačije. Škotski znanstvenici došli su do tog saznanja nakon što su otkrili kako William nosi takozvani mitohondrijski DNA, gen koji je mogao jedino naslijediti s majčine strane. Muškarci svoju mitohondrijsku DNA naslijeđenu od majke i ne mogu prenijeti na svoje potomke.

Eliza se udala za Škota Theodorea Forbesa no on ju je ostavio i otišao živjeti u Veliku Britaniju sa 6-godišnjom kćeri. Okrenuo je leđa supruzi te je nazivao svojom služavkom. Ona je htjela viđati svoju kćer, pa je krenula na put za Britaniju. Na tom je putu 1820. izgubila život.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene