Mama Kim

Otkriveno pravo značenje imena North West

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian je prije tjedan dana na svijet donijela svoju djevojčicu, a iako je još nije pokazala svijetu neke informacije su ipak 'procurile' u javnost.

Otkada je izašla vijest da se kći Kim Kardashian i Kanyea Westa zove North West, ljudi ne prestaju komentirati to neobično ime. No za njih ime 'North' više je inspiracija, a ne smjer (Sjevero-Zapad).

Pogledaj i ovo Bianca Censori i Kanye West opet sablaznila slučajne prolaznike U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

'Što je iznad 'Sjevera'? Ništa. Kim i Kanye vjeruju kako je 'North' vrhunac njihovih života i njih zajedno kao para, te više simbolizira 'North Star' – kao zvijezdu Sjevernjaču koja pokazuje smjer', kaže izvor blizak paru, piše Huffington Post.

>> Kanye West je napokon zaprosio Kim Kardashian!

Malena North, ili kako će je zvati Nori, rođena je tri tjedna prerano, tako da su novopečeni roditelji jako brižni i ne odvajaju se od svoje kćerkice. 'Podijelili su dužnosti. Kanye je uzvijek tu, mijenja i pelene!', otkrio je izvor za E!Online, dok je Kim spremno uskočila u novu ulogu mame.

'Kim je oduvijek sanjala kako će postati mama. Mislila je da će biti jako teško, no dolazi joj prirodno. Voli majčinstvo i svi njezini strahovi su nestali', poručio je isti izvor.

Nakon rođenja kćerkice, Kim i Kanye planiraju i vjenčanje koje bi se trebalo dogoditi u rujnu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene