Party za vikend

Evo kako će se zabavljati novopečeni milijunaš!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je navršio 30 godina, princ Harry je sada još i više pod povećalom javnosti.

Iako mu je rođendan bio u ponedjeljak, kraljevska obitelj odlučila je kako će pomaknuti rođendanski party. Princ Harry navršio je 30 godina, a party će se održati u rezidenciji njegovog oca princa Charlesa u Clarence House.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Princ Harry odgodio proslavu rođendana zbog Kate Middleton

Njegov otac i njegova supruga Camilla, Vojvotkinja od Cornwalla, otići se na odmor u Škotsku što znači da princ ima kuću samo za sebe. Pošto je Harry poznat po raskošnim partijima, očekuje se pravi spektakl – posebno zato jer princ i slavi svoj novi status milijunaša koji je naslijedio za svoj 30. rođendan od majke princeze Diane.

Na partiju će prisustvovati i njegov brat, princ William ali ne i Kate Middleton koja opet pati od trudničkih mučnina i u drugoj trudnoći. Goste će zabavljati britanska pjevačica Ellie Goulding koja će izvesti svoje poznate hitove 'Burn', 'Lights'... i druge po želi princa Harryja.

Na partiju bi se mogle pojaviti i njegove bivše koje su na listi uzvanika. Riječ je o Cressidi Bonas s kojom je navodno bio i skoro zaručen, kao i Chelsey Davy. Harry je istaknuo kako ne želi darove za rođendan, a od gostiju je zatražio da novac doniraju kako bi ga darovao u humanitarne svrhe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene