Novakova proslava

Raskošno vjenčanje o kojem bruji cijela regija: Otkriveni novi detalji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najbolji tenisač na svijetu Novak Đoković koji je osvojio i svoj drugi Wimbeldon ima puno razloga za slavlje. Otkriveni su i neki novi detalji oko vjenčanja, a svi se pitaju tko će biti na vjenčanju godine?

Slavni srpski tenisač Novak Đoković oženit će zaručnicu Jelenu Ristić za svega nekoliko dana.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavlje počelo Zabava prije vjenčanja: Gosti stižu, sve je spremno

Kate Middleton i princ William čestitali Novaku Đokoviću na osvajanju Wimbledona

Iznajmio je najluksuzniju vilu na Svetom Stefanu 9. i 10. srpnja u kojoj noćenje košta više od tri tisuće eura, piše Blic. Crkveno vjenčanje, koje je usred posta, odobrio je crnogorski mitropolit Amfilohije, koji će ih navodno i vjenčati u Crkvi Svetog arhiđakona Stefana na Svetom Stefanu.

Slavlje nakon ceremonije vjenčanja održat će se na Kraljičinoj plaži na kojoj će biti jako osiguranje koje bi trebalo osigurati privatnost. Prije Novaka i Jelene, u ovoj vili boravili su brojni pripadnici svjetskog jet-seta poput Elizabeth Taylor, Carle Bruni, Sylvestera Stallonea, Sofie Loren, Claudie Schiffer, Jeremy Irons... Srpski mediji pišu kako će prvu bračnu noć najvjerojatnije provesti u poznatoj vili 118, koja se sada zove apartman 'Sveti Stefan'.

Vjenčanje je to o kojem piše cijela regija, a svi se pitaju i tko će od slavnih uzvanika doći. Za sada se zna kako je pozvano oko 150 uzvanika, a za goste je pripremljen smještaj i wellness centar. Ipak, izgleda kako će vjenčanje proći bez Cece, Zdravka Čolića i Severine kako se pisalo. Goste će zabavljati dva benda; orkestar muzičkog urednika RTS Miše Mijatovića i bend 'Family', te Miroslav Ilić koji je Novakov omiljeni pjevač.

Iako će svadba biti u vrijeme Petrovačkog posta, osim posnih specijaliteta, naći će se i kajmak, njeguški pršut, svinjetina i janjetina. Novak je poručio gostima da se ne kupuju pokloni, već da se uplati iznos u njegovu humanitarnu fondaciju. Najavljen je i vatromet u čast Noleta i Jelene, koji će obasjati nebo prije prve svečane večere. Bit će to pravi spektakl za pamćenje, a uz pobjedu na Wimbeldonu i skorašnje rođenje prvog djeteta, Novak stvarno ima puno razloga za slavlje.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene