Predbračni ugovor

Kanye će platiti Kim po 60 milijuna kuna za svako rođeno dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian i Kanye West uživaju u medenom mjesecu u Irskoj, a za to vrijeme u javnost izlaze nevjerojatni detalji oko samog vjenčanja.

Kada se vjenčaju bogati i slavni, predbračni ugovor je neizbježan. Vjenčanje reality zvijezde Kim Kardashian i Kanyea Westa u Firenzi bio je ekstravagantno, a ništa drugačiji nije ni njihov ugovor.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Sve tužniji prizori Kontroverzni reper izazvao je bijes novim skandaloznim fotkama supruge, ono na što ju je natjerao svojoj je bivšoj branio!

Procurile prve fotografije sa slavnog KIMYE vjenčanja!

Američki mediji dokopali su se nekih informacija, a ugovorom je navodno određen milijunski iznos i što će se dogoditi ako netko nekog prevari.

Tako prema ugovoru stoji da ukoliko Kim ostavi Kanyea u roku od tri godine, reality zvijezda neće dobiti ništa od njegovog bogatstva. No, zato će za svaku godinu u braku sa slavim reperom dobiti oko 6 milijuna kuna! Osim toga, za svako rođeno dijete u braku Kim bi mogla dobiti 30 milijuna kuna. Ukoliko se dogodi da Kanye prevari Kim, platit će joj odštetu od čak 60 milijuna kuna.  

Sve ukupno njihov predbračni ugovor vrijedi vrtoglavih 828 milijuna kuna, dok je njihovo glamurozno vjenčanje koštalo 110 milijuna kuna.

Slavni par trenutno se nalazi na bračnom putovanju u Irskoj, a do kraja tjedna navodno će se zabavljati u Pragu. Njihova kćer North nije išla s njima već je čuva baka Kris Jenner.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene