Sve priznali!

Koji 'neugodnjak': Evo tko brije noge, a tko je lagao na audiciji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jake Gyllenhaal, Jared Leto, Forrest Whitaker, Michael Jordan i Matthew McCounaghey otkrili su svoje tajne!

Slavni glumci Jake Gyllenhaal, Jared Leto, Forrest Whitaker, Michael Jordan i Matthew McCounaghey u novom izdanju časopisa Hollywood Reporter otkrili su svoje dugo čuvane tajne iz filmske industrije. Ono čega su se sramili ili što su tijekom karijere požalili, napokon su svima ispričali!

Pogledaj i ovo Jared Leto Pogađate tko je ispod? Svi su se pitali tko se krije ispod bizarnog kostima slavne mačke, pogledajte kako je izgledao trenutak kad je skinuta maska!

>>> Prinova u hollywoodskoj obitelji Gyllenhaal!

'Peter Jackson je bio veoma ljut i pitao me jesam li znao da trebam koristiti britanski naglasak, ali zaista nisam bio svjestan toga. Bila je to sigurno najgora audicija svih vremena', otkrio je Jake Gyllenhaal.

'Išao sam na sedam audicija da dobijem ulogu u filmu sa De Nirom'
Jared Leto, koji je podjednako poznat glumac i pjevač, priznao je kako je čak sedam puta išao na audicije za snimanje filma s Robertom De Nirom, ali da nikad nije dobio ulogu. Priznao je kako je bio prisiljen obrijati noge za film 'Dallas Buyers'.

'Skoro sam se razbolio koliko sam se uživio u ulogu'

Glumac Forrest Wihtaker otkrio je kako je u jednom trenutku umalo postao šizofreničan jer se jako uživio za ulogu u filmu 'Posljednji kralj Škotkske'.

'Lagao sam na audiciji'

Svoju 'tajnu' je priznao i nekadašnji košarkaš Michael Jordan. Naime, on je lagao na audiciji za ulogu 2Paca o njegovom biografskom filmu.

'Nisam se pripremio za sporednu ulogu, na kraju sam morao tekst naučiti na španjolskom' Matthew McConaughey je pak otkrio koji dogovor ima sa svojom ženom kada ide na snimanje filma, ali i o velikoj novčanoj ponudi koju je odbio za ulogu u filmu 'Magnum PI'.

'Moja žena i ja smo napravili dogovor da me ona i moja djeca prate na svim snimanjima. To me uplašilo na početku jer sam navikao biti sam u prikolici tako da sam se veoma teško prilagodio', priznao je.

On je dodao i da je odbio 15 milijuna dolara za ulogu u filmu 'Magnum PI', jer ga jednostavno scenarij nije dovoljno privukao, a i njegova obitelj je živjela dobro tako da mu novac nije bio nužan.

'Poslije nekoliko dana mi je Steven Soderbergh pokazao scenarij za 'Magic Mike' film, koji me zaista zainteresirao, tako da sam njega prihvatio'.

Glumac je pričao i o kako je jednom umalo upropastio film jer se nije spremio za ulogu.

'Trebao sam glumiti narko dilera koji se pojavljuje u jednoj sceni i mislio sam da ću samo doći, reći dvije, tri rečenice i otići. Ali kad sam došao na snimanje, dali su mi cijeli scenarij s monologom na španjolskom jeziku od skoro dvije strane. Tad sam odlučio da nikad neću doći na set nepripremljen', otkrio je.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene