Nakon toliko godina

Otkrivena tajna slavnog poljupca Angeline Jolie i njezinog brata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O odnosu nje i njezinog starijeg barat dugo se pričalo!

O poljupcu slavne Angeline Jolie i njezinog starijeg brata Jamesa dugo se prepričavalo. Nakon što je Angelina 2010. proglašena dobitnicom Oscara za sporednu ulogu, strastveno je poljubila svog brata što su mediji burno popratila. Sama Angelina je reagirala izjavom da je 'trenutno jako zaljubljena u svog brata'.

Pogledaj i ovo showbuzz što im je bilo? Govori na Oscarima koji su sve ostavili u čudu: Rekla da je jako zaljubljena u brata, sebe nazivao herojem, a jedan čak poručio da bi vodio ljubav sa svima

Iako je mnogima to izgledalo pomalo čudno, obiteljski prijatelj Cis Rundle kaže da je to u stvari prilično normalno, piše Mirror.

Ako je prevari s drugom ženom, ostati će bez djece!

Cis je bio prijatelj Angelinine majke Marcheline te joj je pomagao brinuti se oko njezine djece. Upravo je on rekao da u tom poljupcu nije bilo ničeg osim bratsko-sestrinske ljubavi.

'Tog dana kada ga je poljubila na dodijeli nagrade Oscar bio je prvi dan kada je njihova majka Marcheline krenula na liječenje od raka. Napustili su bolnicu zajedno i došli zajedno', rekao je.

'Nitko nije znao da su taj dan proveli cijeli u bolnici i u njihovom činu nije bilo ničeg incestuoznog. Zbog sve što im se dogodilo bili su veoma bliski i imali su samo jedno drugo', dodao je.

Slavna Angie nedavno je uplovila u bračnu luku s dugogodišnjim partnerom Brad Pittom. Intimno vjenčanje za samo 20-ak prijatelja i članova obitelji održano je u Chateau Miraval u Francuskoj, a časopis People objavio je ekskluzivne fotografije vjenčanja, kao i Angelinine jedinstvene vjenčanice, koja je bila ukrašena crtežima njezine djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene