Tragična smrt

Ovo su bile njegove posljednje riječi: 'Bit ću dobro, samo trebam malo odspavati'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bile su to zadnje riječi koje su članovi njegove obitelji čuli od njega i njegova im je smrt bila veliki šok.

28-godišnji Heath Ledger preminuo je 22.siječnja 2008. godine, i to od slučajnog predoziranja s lijekovima. Iza sebe ostavio je kćer Matildu, koju je dobio iz veze s glumicom Michelle Williams. Iza njega je ostala i ožalošćena obitelj, a otac Kim odlučio je s javnosti podijeliti njegove posljednje riječi. Nekoliko dana prije tragične smrti, članovi obitelji čuli su se preko telefona s Heathom.

Pogledaj i ovo showbuzz Pretužno! Potresno pismo udovice osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića: "Čula sam zvuk koji je uništio moj život"

'U stvari, Heath se žalio da ne može spavati jer ima jako puno posla. Bio je jako uzbuđen jer se trebao sastati sa slavnim redateljem Stevenom Spielbergom i zbog toga je trebao biti naspavan. No, nije se uspijevao smiriti i imao je problema s plućima. Njegova sestra Kate mu je tada rekla: 'Heath, znaš da ne možeš uzimati lijekove za spavanje u kombinaciji lijekova koje već uzimaš', a on joj je na to odgovorio: 'Katie, Bit ću dobro, samo trebam malo odspavati', ispričao je otac Kim za ABC News.

Sada, pet godina nakon smrti glumca Heatha Legdera, fanovi mogu zaviriti u njegov svijet.

Bile su to zadnje riječi koje su čuli od njega i njegova im je smrt bila veliki šok. Godinu dana nakon njegove smrti, majka Sally, otac Kim i sestra Kate bili su na dodjeli Academy nagrade gdje su primili nagradu za ulogu u filmu 'The Dark Knight' koju je tragično preminuli glumac osvojio.

Heathov otac Kim je prije dvije godine dopustio javnosti da zaviri u Ledgerov privatni život, te je pokazao koliko je njegov sin bio posvećen glumi, točnije ulozi koja mu je donijela i Oscara – uloga Jokera u 'Dark Knight'.

Naime, Kim Ledger se pojavljuje u njemačkom dokumentarcu 'Too Young To Die' i otkriva kako se Heath pripremao za ulogu Jokera – pisao je detaljni dnevnik!

'Ovo je dnevnik, tome se potpuno posvetio, stoga nekoliko tjedana je proveo zaključan u hotelskoj sobi, gdje se potpuno unio i transformirao u lik Jokera. To je činio, tipični Heath. Uvijek se volio skroz unijeti u lik, ali ovaj put s Jokerom je stvarno pretjerao. Bio je u tom liku potpuno i na svim razinama', pričao je Heathov otac dok je listao dnevnik.

Kako se približavao kraju dnevnika, pokazao je fotografiju Heatha odjevenog kao Joker.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene