Dvostruki život?

'Bio je upleten u svijet droge više nego što je itko pomislio!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je vijest o njegovoj smrti rastužila mnoge, većina fanova je bila u šoku: nitko nije znao kako je Cory Monteith, zvijezda tinejdžerske zvijezde Glee, uopće imao problema s drogom.

O problemima svog sina u intervjuu za ET Canada progovorio je Coryjev tata Joe, koji tvrdi da je očito kako je njegov 31-godišnji sin vodio dvostruki život, kad je droga u pitanju. Znao je, kaže, da nešto nije u redu kada mu je nestajao novac, ali i neke stvari iz kuće. Tada je shvatio kako Cory ima problem.

Pogledaj i ovo Lea Michelle i Cory Monteith I dalje ga spominju Tragična smrt mladog glumca šokirala je javnost: Imao je samo 31 godinu, kolege se teško mire s odlaskom

'Pretpostavljam kako je bio upleten u svijet droge više nego što itko pomislilo. Bilo mu je bolje, njegova majka je bila s njim cijelo vrijeme, stoga se polako oporavio. Kada su priopćili vijest mojoj supruzi, srušila se, morao sam je držati da ne padne na pod, strašno. Kad sam saznao za Coryja, nisam uopće shvatio što se događa, nisam bio svjesan. Oduvijek sam volio oba sina i Cory će mi jako nedostajati', ispričao je Coryjev tata.

>> Oglasila se prvi put nakon tragične smrti dečka

Joe je priznao da nije bio stalno prisutan u sinovom životu, pošto se razveo od Coryjeve mame Ann McGregor, kad je Coryju bilo samo 7 godina. Ipak, 2009. Joe je s Coryjem izgladio sve nesuglasice i izgradio solidan odnos.

Podsjetimo, Cory Monteith je preminuo u hotelskoj sobi u Vancouveru, od posljedica kombinacije heroina i alkohola. Imao je 31 godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene